SNEŽA KUŠADASI OSTALA BEZ VEŠA: Pomenula svoje MAFIJAŠE, pa otkrila sve detalje drame sa Darijanom! Evo šta ga sad ČEKA (VIDEO)

Autor: G. D. - P. R.

Elita 8 | Farma 8

15.07.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti učesnica oplela po cimerima koje nije mogla da podnese ni u Beloj kući, pa najavila tužbu Radomiroviću zbog krivičnog dela koje je počinio.

Bivša učesnica "Elite" Sneža Jovičić Kušadasi progovorila je za Republiku o dešavanjima u Beloj kući, pa raskrinkala aktere poslednje afere koja se odigrala pred sam kraj rijalitija.

Ova Elitarka nije među onima koji smatraju da je Jelenina preljuba fejk.

- Oni jesu najgori mogući monstrumi, ali ne verujem da tako nešto rade. Mislim da se ona prezasitila Ivana, da je privukao Uroš Rajačić i da je htela da pokuša da se otkači od muža - procenila je Sneđa, pa naglasila da tipovi kao Uroš nemaju ništa privlačno:

- Za mene ništa. Prazna flaša. Iskreno. Lik glup. S obzirom na to da se družio sa Darjanom, isti su, no koment, odvratni su. I jedan i drugi. Mislim da se Jeleni on dopao, to je njen tip muškarca, znamo za fintes trenera iz njene prošlosti, bar ja znam. Tako da sam se ja oduvek pitala šta ona radi sa Buđolom, jer koliko god je ona loš čovek, za jedan posto je bolja od njega.

Republika

Foto: Republika

Darjan Radomirović će dobiti sudski poziv jer mu je Sneža najavila tužbu

Ona se prethodno osvrnula na to što joj je Darjan Radomirović oteo pasoš i sve lične stvari, zbog čega je sve prijavila policiji u Pančevu i Mladenovcu. Za naš portal je istakla da joj on nije vratio ni veš ni dokumente, koje je zaplenio što je krivično delo.

- Nije mi vratio ništa, čak je rekao da čeka moje kriminalce, mafijaše, ne znam koga čeka ali dočekaće sudski poziv, tako da tužiću ga - kaže Sneža, pa dodaje:

- Ne znam da li njegova mama nosi moje stvari, ne pratim rad Gospođe. Krivično delo je da on uzme moj pasoš i da ga zadrži, svi dokumenti su mi kod njega. Ja da sam htela da provalim, već bih to uradila. Verujem policiji i pokušaću sa tužbom.

Sneža je za kraj priznala da bi za dobre pare ušla i u "Elitu 8"

- To se nikad ne zna, sve zavisi od ponude, para vrti gde burgija neće, tako da ništa ne planiram, meni sopstveno venčanje propadne kad planiram - zaključila je ona.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading