TARA SIMOV UZVRAĆA UDARAC: Obratila se reperovoj majci direktno, pa joj ZAPUŠILA USTA - pokajaće se što ju je ikada i pomenula (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Simovljeva bez dlake na jeziku odbrusila majci Nenada Aleksića Ša nakon prozivki.

TARA SIMOV UZVRAĆA UDARAC: Obratila se reperovoj majci direktno, pa joj ZAPUŠILA USTA - pokajaće se što ju je ikada i pomenula (FOTO)

Foto: Shutterstock, E-Stock, Facebook/Nenad Aleksic SHA

Nakon što je majka Nenada Aleksića ocrnila Taru Simov i Vanju Ignjatović, okrivljujući njih za reperovo toksično ponašanje prema Mionu Jovanović, oglasila se Simovljeva i uzvratila joj još žešće. Naime, Tara se na svom Instagram profilu direktno obratila Nenadovoj mami i istakla da i ona ima svašta da kaže o njoj.

- Ajde prvo ću gospođa Ljilji da se obratim. O tome ko koliko može da progovori, ko koliko skrinštotova ima , ne priliči ženi Vaših godina da priča na televiziji. Pogotovo ne za dve devojke troduplo mlađe i ostvarene na svim poljima i kompletno nezainteresovane za Vašeg sina - napisala je Tara, pa nastavila:

- Takođe, nadam se da je ovo prvi i poslednji put da govorite o meni, da ne bih ja govorila o Vašoj "ljubavi" prema Nenadu i tome zašto je on takav kakav jeste. Što se tiče naradnžaste babyfat seljančice, evidentno je koliko te bolim, a veruj mi kako vreme bude odmicalo, sve više ću te boleti. Uživaj u vožnji!

Podsetimo, Nenadova majka se uključila u program i uplakana izrazila nezadovoljstvo zbog uvreda koje njen sin trpi od strane gledalaca. Ona je pri tom otkrila da je i sama mnogo propatila zbog Tare i njene bivše snaje Vanje koje je ocrnila pred milionskim auditorijumom.

- Ovde Nenadova majka, on je mnogo dobar čovek i nema koga nije pomogao, nemoj da me povuku za jezik i da ja počnem da pričam. Ja sam molila da ne govore ništa, nemoj ja da počnem da pričam. Miona i on su fantastično, svuda idu zajedno i super se slažu. Ja sam fizički loše zbog njegovog braka prethodnog i Miona je trebala malo da ga smiri da se izleći od prethodne veze. Sram bilo i Vanju i Taru, nemoj ja da počnem da pričam. On je duša najveća, uvek sebe zadnjeg pogleda i želi da učini drugima - rekla je Nenadova majka.

 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading