ŠA POPIO PRIJAVU! Na adresu mu stigla BRUTALNA kazna, izbila DRAMA u stanu u kom živi s Mionom! ŠOK! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udarena mu žestoka zabrana, evo kako je reagovao!

ŠA POPIO PRIJAVU! Na adresu mu stigla BRUTALNA kazna, izbila DRAMA u stanu u kom živi s Mionom! ŠOK! (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nenad Aleksić Ša, poznat po svom karakterističnom nastupu i kratkom fitilju, ponovo je u centru pažnje zbog svojih aktivnosti na društvenim mrežama. Reper je danas s pratiocima podelio da mu je Instagram udario zabranu slanja poruka na tri dana zbog svađe sa hejterima. Ovo nije prvi put da je Aleksić u žiži javnosti zbog svog ponašanja na internetu, a njegove reakcije su uvek izazivale različite komentare.

Republika

Foto: instagram.com/nenadaleksicsha

Nenad Aleksić Ša dobio prijavu na Instagramu

- Tri dana imam zabranu komentarisanja u inboksu! Glupani, ne možete vi da me prijavljujete koliko ja mogu kreativan da budem u napu*avanju vas idiota! Odoh da se provozam, a vi pišite... Voli Šaki najviše - poručio je reper u okviru svoje objave na pomenutoj društvenoj platformi.

Podsećanja radi, bivši takmičari rijalitija "Elita" Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović nedavno su otvorili vrata svog stana u Zemunu da bi pokazali javnosti svoju oazu mira i ljubavi. 

- 140 i nešto hiljada, to je bez opremanja... Dosta! Nemamo ovde televizor jer hoćemo ovde samo da spavamo, da napunimo baterije... Ovde je za sada studio, treba još da se opremi - rekao je Ša u emisiji "Premijera vikend-specijal".

- Osećam se kao kod kuće, kako ne - priznala je Miona.

- Ja sam je to pitao, rekla je da jeste, prvi smo koji su kročili u ovaj stan, krenuli smo u ovo zajedno - otkrio je reper.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading