OVDE SE NALAZI MILJANA KULIĆ! Otkrivena lokacija bivše učesnice Elite! Slika sve potvrdila, iako se dugo krila!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljanina mama je dodatno razveselila fanove objavivši još jednu fotografiju na kojoj su Siniša, mali Željko i Miljana, koja je bila vidno raspoložena.

OVDE SE NALAZI MILJANA KULIĆ! Otkrivena lokacija bivše učesnice Elite! Slika sve potvrdila, iako se dugo krila!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša učesnica rijalitija Elita Miljana Kulić nedavno je proslavila rođendan svom sinu Željku u Crnoj Gori, a sada su se pojavile slike sa tog slavlja.

Proslava je bila iznenađenje koje su Kulići i zaposleni u hotelu priredili za malog Željka. Na fotografijama koje je objavila Marija Kulić na svom Instagram profilu, mogu se videti veseli trenuci sa proslave na kojoj su učestvovali drugari malog Željka, ali i članovi porodice, a posebno ponosna mama Miljana koja je pozirala sa svojim naslednikom.

Foto: Instagram printscreen

Miljana Kulić

 

Miljanina mama je dodatno razveselila fanove objavivši još jednu fotografiju na kojoj su Siniša, mali Željko i Miljana, koja je bila vidno raspoložena. Ovim je demantovana spekulacija da Miljana nije sa porodicom na letovanju, već u nekoj ustanovi, kako se pričalo, a pisalo se na društvenim mrežama i da je ona navodno u ludnici. 

Foto: ST/Tamara Pavišić, youtube.com/AmiG Show

Miljana Kulić i otac Siniša Kulić

 

Ivan Marinković, sa kojim Miljana nije bila u dobrim odnosima tokom trudnoće i nakon Željkovog rođenja, javno je čestitao sinu šesti rođendan. Ova gesta je iznenadila mnoge, s obzirom na njihovu raniju situaciju i nedostatak kontakta.

Foto: Tamara Pavišić, M.M./ATAImages

Miljana Kulić

 

Ove slike su izazvale brojne reakcije javnosti, pokazujući da porodične veze imaju svoju snagu čak i u turbulentnim situacijama. Miljanino prisustvo na proslavi rođendana i Ivanova čestitka dodatno su ulepšali ovaj poseban dan za malog Željka.


BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading