TAJNI PREGOVORI ZA ELITU 8! Anđela Đuričić sprema neviđeni ŠOU, evo ko će učestvovati u svemu! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić uhvaćena sa članom produkcije.

TAJNI PREGOVORI ZA ELITU 8! Anđela Đuričić sprema neviđeni ŠOU, evo ko će učestvovati u svemu! (FOTO)

Foto: M.M./ATAImages, Pink

Anđela Đuričić

Anđela Đuričić, koja je stekla popularnost učešćem u rijalitiju Zadruga, ponovo je privukla pažnju javnosti svojim mogućim povratkom u svet rijalitija. Nakon medijskih spekulacija o njenom učešću u osmoj sezoni popularnog rijalitija, Anđela je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju sa Milanom Miloševićem, jednim od voditelja ovog šou programa. Fotografija je podgrejala glasine o njenom eventualnom povratku, a fanovi su veoma zainteresovani da saznaju da li će se Anđela vratiti u rijaliti svet.

Iako se spekuliše o njenom mogućem učešću u rijalitiju Elita 8, Anđela nije direktno potvrdila ove glasine. Njeni susreti sa poznatim ličnostima produkcije, poput voditelja Milana Miloševića, naveli su javnost na nagađanja o njenom angažmanu u novoj sezoni rijalitija. Osim toga, nedavno je primećena u Beogradu u društvu Lepog Miće, što je dodatno podstaklo spekulacije o njenom povratku na male ekrane.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Anđela Đuričić sa Milanom Miloševićem

 

Anđela Đuričić je postala poznata široj javnosti zahvaljujući svom učešću u rijalitiju Zadruga, a njen život van rijaliti sveta takođe privlači pažnju. Trenutno živi u Đenovićima, a njeni susreti sa poznatim ličnostima iz sveta rijalitija dodatno podstiču interesovanje medija i javnosti za njene buduće korake.

Dok javnost nestrpljivo iščekuje zvaničnu potvrdu o Anđelinom eventualnom učešću u rijalitiju Elita 8, njene aktivnosti i susreti sa poznatim ličnostima unose dodatnu neizvesnost i uzbuđenje u svet rijalitija. Sa nestrpljenjem ćemo pratiti dalji razvoj događaja i saznati da li će se Anđela vratiti na male ekrane i ponovo postati tema brojnih medijskih spekulacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading