ANELI IDE U POLICIJU: Asmin je optužio da je UBILA čoveka, stiže hitna reakcija!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmićeva odlučila da podnese zabranu prilaska!

ANELI IDE U POLICIJU: Asmin je optužio da je UBILA čoveka, stiže hitna reakcija!

Foto: Republika, Printscreen/Pink TV

Pred sam početak emisije "Narod pita", u kojoj su sinoć gostovali Aneli Ahmić, Ivan Marinković i Milena Kačavenda, drugoplasirana učesnica "Elite 7" otkrila je da će podneti zabranu prilaska protiv svog bivšeg partnera Asmina Durdžića, kog je nazvala "tata monstrum".

- Šta reći o tati monstrumu? Ja ne znam šta da kažem o tom monstrumu, nije Asmin i nije Alibaba... Takvi su najgori, takvih se treba plašiti. To su ljudi koji su bolesni, koji ne treba da budu na slobodi. Ja počinjem da ga se plašim i preduzeću mere da zaštitim sebe i svoje dete. To što je rekao za ubistvo, da sam htela da se bacim sa detetom... - započela je Aneli, pa nastavila:

- Nora je ulepšala moj život i ona je moj smisao života. Ona je ceo moj svet i tako nešto da kaže osoba sa kojom sam živela tri godine... Ako je to tako, kako je živeo sa ludom ženom? On laže kao i uvek, patološki lažov i monstrum - govorila je Ahmićeva, pa otkrila da li će tražiti zabranu prilaska.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Printscreen

Aneli odlučila da prijavi Asmina

- Posle ovoga što sam saznala da je rekao da sam ubila čoveka i da sam htela da se bacim sa terase naravno da ću sve mere da preduzmem - istakla je ona za "Pink.rs".

Podsećanja radi, Aneli je kasnije u emisiji urnisala Asmina.

- Čula sam da je Asmin konstantno gledao šta ja radim u rijalitiju. Ne može da podnese jer nije moja sfera interesovanja. Bio je opterećen mojim odnosom sa Janjušem. Ne zanima me šta on radi. Nazivao me je jahačicom. Što je njega, zaljubljenog čoveka zanimalo šta ja u tom trenutku radim sa svojim dečkom?! - kazala je Aneli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading