POLICIJA INTERVENISALA ZBOG ANELI AHMIĆ! Haos u stanici, učesnica "Elite" dostavila ŠOK snimak Asmina Durdžića!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić hitno traži zabranu prilaska.

POLICIJA INTERVENISALA ZBOG ANELI AHMIĆ! Haos u stanici, učesnica "Elite" dostavila ŠOK snimak Asmina Durdžića!

Foto: Shutterstock, Pink/Printscreen

Aneli Ahmić izjavila je da će tražiti da se Asminu Durdžiću zabrani prilazak njoj i njenoj ćerki Nori. Kako kaže Aneli, uplašena je i misli da je njen bivši u stanju i fizički da je povredi, kada je mogao ovako da izmišlja. Nedavno je boravila u Beogradu i tada je otišla u policijsku stanicu da bi prijavila Asmina, prenosi Star.

Rekla je da se ne oseća bezbedno i da se boji da bi on mogao negde da je sačeka i povredi, te zahteva da se odmah obavesti o zabrani. Policija joj je rekla da nema na osnovu čega da mu zabrani prilazak, što je Aneli razbesnelo, pa je vikala i histerisala u policiji.

Republika

Foto: Republika, Printscreen/Pink TV

Aneli Ahmić i Asmin Durdžić

 

- Aneli je dobijala danima neke pretnje i sumnja na Asmina. Sa advokatom je otišla u policiju, gde je čak dala i snimak gde Asmin napada u Rumi prodavačice u pekari jer sumnja da su se one javljale u "Narod pita". Rekla je da se ne oseća bezbedno i da se plaši za dete. Aneli je rekla da je ne bi iznenadilo da je (Noru) Asmin kidnapuje da bi opet njoj naudio - priča Anelina drugarica za Star, pa dodaje:

- Ona ne pravi žrtvu od sebe, nego joj je jasno na šta je sve Asmin spreman nakon što je pročitala izjave. Baš je rekla da se plaši da joj Asmin ne uzme dete jer to bi je baš ubilo. Ona je najslabija na Noru. Čudno joj je da Stanija to sve podržava i ne skreće mu pažnju na to što radi. Ona veruje da bi Asmin odveo Noru u Linc, da bi ga Stanija i u tome podržala - dodala je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Godža

14.08.2024 15:40

Histerija njoj tipična i pakovanje priče ne bi li se što bolje svetila. To prolazi samo u zadruzi i "eliti" a za policiju neće moći. Opasan manipulator! Plasman tu ne pomaže. Ne bi me čudilo da izmisli koješta i ovoga okrivi i spakuje u zatvor. Da je završila više od osam razreda šta bi tek onda radila...!?! Opasna glumica i krvopija. Ko je ne zna a plitke je pameti kao Janjuš obraće zelen bostan. Izmanipulisala je i ove mučene glasače plus kupljeni glasovi i eto... umišljena "zvezda". Pakost i zloba su čudo! Preko deteta ovako manipulisati to je zadnje i naj sramnije. Toliko o naj većoj lažljivici rijalitija. A ti Asmine kad pre nisi imao pameti pa si se sa njom spetljao bar sad imaj i povedi računa i opleti sa kontra tužbama inače ti neće sa grbače sjahati dok te ne uništi. Možda još nisi svestan da je u pitanju opasna otrovnica!