REPER PRED NOVIM NERVNIM SLOMOM, PEVAČICI PUKAO FILM! Miona ucenila Ša: "Plati pesme ili ŠUT-KARTA!"

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovanovićevoj na prvom mestu karijera, zbog koje je žrtvovala i odnos s porodicom da bi ostala s Aleksićem, koji je obećao da će je progurati na scenu.

REPER PRED NOVIM NERVNIM SLOMOM, PEVAČICI PUKAO FILM! Miona ucenila Ša: "Plati pesme ili ŠUT-KARTA!"

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona i Ša

Rijaliti-par Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša sve vreme i po izlasku iz "Elite" moraju da dokazuju ljubav pošto i dalje niko ne veruje da mogu opstati zajedno.

Mlada pevačica, koja je žrtvovala odnos s porodicom da bi bila s reperom, na prvom mestu razmišlja o karijeri oko koje je Ša obećao da će se maksimalno angažovati. Međutim, kako vreme odmiče, a njih dvoje se po medijima samo povlače u kontekstu da napolju uživaju u vezi i dokazujući da odlično funkcionišu, Mioni je pukao film, pa ga je ucenila da joj što pre plati pesme ili mu sledi šut-karta. On je odmah doživeo nervni slom jer ga nervira to njeno požurivanje i nepoverenje da će uraditi ono što je obećao.


- Nenad samo ide i priča da je sve super, divno i bajno napolju, a Miona od početka do kraja s njim ima samo jedan cilj, da se probije na muzičku scenu. OK joj je bilo da neko vreme po izlasku izbleje, putuju, gostuju po emisijama, ali ako misli da peva, ona već mora da bude u studiju, što Nenad stalno odugovlači. Ako počne nova sezona rijalitija, a da nije izbacila neku pesmu, piši propalo, od toga nema ništa! Ispade da je s njim samo gubila vreme, pa je rešila da maksimalno izvrši pritisak na njega, kako je uostalom s njim stalno radila i u "Eliti" ne bi li nešto postigla. On tu izgori i na kraju uvek popusti, tako da joj je to proveren metod. Lepo mu je došla i otvoreno rekla: "Brate, lepo plati pesme ili šut-karta!" - otkriva izvor blizak reperu i nastavlja:
Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Miona Jovanović se našetala i nauživala sa Ša, sad hoće konkretna dela

- On je bio van sebe, prosto nije mogao da veruje da se ipak sve u njihovom odnosu svodi na to. Baš je zgotivio, stalno joj ide uz dlaku, ugađa, tretira ko kraljicu i drži ko malo vode na dlanu, a ona tako s neba, pa u rebra. Pogotovo što se on stalno ubeđuje s nekim da je sve super i da ne stižu da se posvađaju koliko im je lepo. E sad se razočarao u nju, ali nema kud. Ne može sad da odustane i bude u fazonu: "Eto, svi su govorili...", on prosto mora sad, makar iz sujete, da istera svoje i pokaže kako su uspeli zajedno!

Inače, reper je preksinoć gostovao u emisiji "Narod pita" s bivšim cimerom Lepim Mićom, koji je, zajedno s gledaocima koji su postavljali pitanja, konstatovao da postoji samo jedan način da zadrži Jovanovićevu, a to je da je drži pod ključem. Ša se, naravno, nije složio s tim, već je javno ubeđivao narod da napolju zaista mnogo bolje funkcionišu nego u Beloj kući, u kojoj su se stalno svađali i odavali utisak nesigurnog i nestabilnog para, koji je i dalje zajedno samo iz međusobnog interesa. Međutim, sudeći po ljudima koji su se uključivali u emisiju i komentarisali dešavanja i nakon rijalitija, malo ko u to veruje.

 

Ša u emisiji saznao da
Miona beži iz stana?!

 

Republika

Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga official

Nenad Aleksić Ša zatečen saznanjem u emisiji "Narod pita"

Prilikom uključenja jedne gledateljke u studiju je postalo vrlo napeto kad se obratila Ša sledećim rečima:


- Miona samo čeka trenutak da od tebe pobegne, razumeš li ti?!


- Tamo gde nije lepo tamo se ne ostaje. Ja sam neko ko jednostavno smatra da je Mioni i meni lepo i uživamo u našoj vezi - pravdao se Ša.


- Da je Stanislav hteo, Miona bi mu se vratila. Ona da je klečala na kolenima, nikada se ne bi vratio na staro. Videlo se iz aviona da ne voli Miona Ša jer ga je stalno vređala - zaključila je gledateljka.

BONUS VIDEO: 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bojan

16.08.2024 19:15

Plaćao si drugim ženama. Plati i njoj. Tvrdico..