ANĐELO SUOČEN SA DOKAZOM DA JOŠ NIJE PREBOLEO TEODORU: Fanovi ga raskrinkali uživo u emisiji! Tvrde da Anita ovo zna, a ĆUTI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ranković se džaba pravdao, sve se čita između redova!

ANĐELO SUOČEN SA DOKAZOM DA JOŠ NIJE PREBOLEO TEODORU: Fanovi ga raskrinkali uživo u emisiji! Tvrde da Anita ovo zna, a ĆUTI!

Foto: printscreen/RTV Pink/Facebook/Zadruga 7 elita

Dečko pobednice "Elite" Anite StanojlovićAnđelo Ranković, gostovao je sinoć u emisiji "Narod pita" sa Milicom Veličković, a voditelj Darko Tanasijević mu je u jednom momentu pročitao kako su ga korisnici društvene mreže X upratili da i dalje sluša pesmu koja je vezana za raskid sa Teodorom Džehverović

Naime, on je prvo govorio o tome kako se bivša žena njegove devojke Jovana Tomić Matora namerno pojavila u emisiji u sakou sa svadbe, kako bi provocirala.

Republika

Foto: Instagram.com

Anđelo tvrdi da Anita Stanojlović da hoće, može da vrati Matoru

- Apolone, baš je slučajnost što je Matora obukla sako sa svadbe, a ti što smuvaš sve njene bivše, to nikom ništa - napisali su gledaoci koji su učestvovali u emisiji putem društvene mreže.

- Nisu sve bile njene bivše, probala je i ona neke moje, ali nije uspelo - rekao je Anđelo.

- Anđelo, zar stvarno misliš da Aniti ne smeta što izlaziš i stavljaš pesmu ''Moj živote da l' si živ''? Tu pesmu stavljaš, otkad si raskinuo sa Teodorom - pročitao je voditelj poruku jednog korisnika društvene mreže X.

Kad sam stavljao? Mogu samo da stavim Raf Camoru ili Relju - pravdao se Ranković.

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Anđelo Ranković opleo po Matoroj u "Narod pita"

Prethodno, on je komentarisao Anitinu bivšu, koja se i dalje pominje u svakoj priči u kojoj je pobednica "Elite" sa svojim dečkom, pa izneo svoj stav da bi se Matora na keca vratila Stanojlovićevoj, samo kad bi ona to htela. 

- Mislim da bi, jer da sve to nije tako i da ide dalje nema potrebe da komentariše sve to - rekao je Anđelo, pa odgovorio i na pitanje da li su se njihovi zajednički prijatelji opredelili uz koga su u ovom slučaju:

- Ja sam prestao da se družim s njima još pre dve godine. Ne zanima me ko je zauzeo koju stranu, ja svoju jesam.

- Matora se pojavila u sakou sa svadbe u emisiji - rekao je Tanasijević, a Anđelo je kao iz topa zaključio:

- Naravno da je to čista provokacija!

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

25.08.2024 13:35

Nikada je i neće preboleti...ali Bogu hvala da se njena porodica i ona sama rešila takvog zla u ljudskom obliku...on da je sa Britanskog dvora ne bi bio toliko pun sebe...a pri tom mu je uvaženi ujak običan zanatlija, majka ko zna ko...kad nije uspela ni brak da održi...