"PREBIJANJE UROŠA JE ISCENIRANO, ON JE SVE PLANIRAO!" Šok nad šokovima, RASKRINKANA POZADINA NAPADA na bivšeg takmičara Elite?!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljudi trljali oči u neverici!

"PREBIJANJE UROŠA JE ISCENIRANO, ON JE SVE PLANIRAO!" Šok nad šokovima, RASKRINKANA POZADINA NAPADA na bivšeg takmičara Elite?!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Uroš Stanić

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga 7 - Elita", Uroš Stanić, koji je pokupio mnogo simpatija na početku rijalitija, prekjuče je doživeo napad u prodavnici, nakon čega je izjavio da se oseća jako uplašeno i prinuđen da promeni mesto boravka. Stanić je istakao da ga vrat jako boli, te da je primio terapiju, ali i da se oseća jadno jer nije uradio ništa što bi izazvalo napad na njega.

Foto: ATAImages

Uroš Stanić

- Jako me je strah. Moram da promenim mesto boravka na nekoliko dana, dok se nasilnik ne pronađe. Vrat me jako boli, dobio sam terapiju. Osećam se jadno, jer ništa nisam uradio da me neko napadne. Policija traga za njim, nadam se da će ga uskoro pronaći. Ne smem više da šetam sam ulicom. Ono što sam čuo je da se ponašao neprikladno prema zaposlenima i ranije u prodavnici gde se desio incident. Moja majka se jako potresla, loše je. Ne mogu da je smirim. Ona će doći kod moje drugarice, gde ću boraviti kako bi me videla - rekao je Uroš kroz suze, a nakon toga rekao da se povlači iz javnosti.

Foto: instagram.com/printscreen

Uroš Stanić, stori

Kako smo na početku teksta i napomenuli, Uroš jeste pokupio veliki broj simpatija na početku rijalitija, ali mnogi njegovi kasniji postupci su naveli auditorijum na mišljenje da Uroš zloupotrebljava svoj status, te ni ova nelagodna situacija nije izbegla krituku društva:

- Da li je to Uki probao nekog provocirati i diskvalifikovati, pa nitko iz osiguranja nije dosao, eee - oglasila se stranica koja se bavi popularnim rijalitijem.

"Sve je isplanirao, sve je šarena laža... stop provociranju ljudi", "Ma neka mu razbiju njušku, mnogo zna da provocira, ali zaboravio - nije mu to "Elita", pa da trazi obezbedjenje", "Je li to Uki probao nekog provocirati i diskvalifikovati, stvarno ne znam! Pa niko iz osiguranja nije došao! Eh... nije valjda", "Folirant jedan bio i ostao", nizali su se komentari na mreži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading