OVO NISTE VIDELI U EMISIJI! Objavljen snimak tokom REKLAMA, šta se desilo sa Kačavendom i čovekom iz produkcije?! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda i Milan Milošević uhvaćeni u akciji!

OVO NISTE VIDELI U EMISIJI! Objavljen snimak tokom REKLAMA, šta se desilo sa Kačavendom i čovekom iz produkcije?! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Prošle noći u emisiji ,,Narod pita" voditelj Milan Milošević ugostio je bivše takmičare rijalitija ,,Elita 7Milenu Kačavendu i Marka Janjuševića Janjuša

U toku reklama Milena i voditelj Milan su snimili snimak za društvenu mrežu Instagram i objavili su kako se ljube. Komentari na društvenim  mrežama su se usijali.

- "Milena ne sme da skine naočare ni za vreme reklama", "Milane sad si počeo i matorke da šetaš, preslatki se", "Milena izgleda kao devojčica od 25 godina, svaka joj čast" - bili su samo neki od komentara. 

Naime, Milena je nedavno podvrgnuta operaciji podizanja očnih kapaka, te je uprkos otečenim očima, hrabro stala pred kamere.

Naime, iako se još uvek oporavlja od same intervencije, Kačavenda nije propustila priliku da se pojavi u emisiji "Narod pita" kao gost. Kroz šalu i osmeh, najpoznatija kuma na Balkanu je istakla da su joj oči još uvek otečene, te da su joj svetla smetala tokom emisije.

- Operisala sam kapke! Baš sam bila jeziva, danas sam malo bolja. Smetaju mi ova svetla - rekla je ona voditelju, pa skinula naočare:

Foto: printscreen/RTV Pink

Milena Kačavenda operisana

 

- Mogu i da pokažem gledaocima, da vide ručni rad. Evo, da vide svi kako to izgleda, a kako će izgledati do ponedeljka.

Iako su rezultati operacije još uvek u fazi razvoja, Milenine oči već sada izgledaju značajno krupnije, a kada se njeno lice pogleda iz profila, deluju blago iskošeno. Rijaliti učesnica je, međutim, istakla da će konačni rezultati biti vidljivi tek tri meseca nakon same operacije, te je odlučila da pokaže javnosti kako trenutno izgleda, ali i da obećala da će pokazati kako sve izgleda kada otok spadne.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading