JANJUŠEVA PORUKA LEDI KRV U ŽILAMA, ANELI STRAHUJE ZA SVOJE NAJBLIŽE! Drama pred "Elitu 8", Ahmićeva ne sme na ulicu da izađe!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš je najstrašnije izvređao Aneli, pa joj uputio jezive pretnje.

JANJUŠEVA PORUKA LEDI KRV U ŽILAMA, ANELI STRAHUJE ZA SVOJE NAJBLIŽE! Drama pred "Elitu 8", Ahmićeva ne sme na ulicu da izađe!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Protekle noći, popularni učesnik rijalitija, Marko Janjušević Janjuš, ponovo je dospeo u centar pažnje, ovoga puta kao gost emisije "Narod pita". Tema koja je privukla pažnju javnosti bila je otkrivanje činjenica o Janjuševom kontaktu sa Aneli Ahmić nakon njegovog izlaska iz rijalitija.

- Svako je dobrodošao...Janjuš me pogotovo ne zanima i što sam videla šta je radio i glasovne poruke, poruke Maji i Eni, letele su mu stvari prekjuče preko prozora kada je izašao intervju, kada sam rekla da se čujemo, po Kotežu sam čula. Ena mu je bacala stvari. Neću da se petljam, ne zanima me to više. Mi smo se čuli i dopisivali, manipulisao je. Kada se javio u "Narod pita", tu noć mi je poslao poruku. On je Maji pisao prekjuče, to sam ja shvatila, pitala sam ga odmah kome je poslao poruku. Maja kad je bila sa Slađom u "Narod pita" on joj je poslao iz kafane pesmu - rekla je Aneli za Pink.rs.

Republika

Foto: Printscreen/Pink TV

 

 

Aneli Ahmić je otkrila da joj je Janjuš slao poruke nakon izlaska iz rijalitija, čak je priložila i glasovnu poruku kao dokaz da je Janjuš nameravao da je poseti u Dubrovniku. Ova neočekivana situacija izazvala je veliku pažnju javnosti.

Janjuš je uputio Aneli najgnusnije uvrede, jasno izražavajući svoje nezadovoljstvo i ljutnju zbog otkrivenih poruka i situacije u kojoj se našao.

- Nemoj da me spominješ, je l' ti jasno, nemoj da me uzimaš u usta smećarko. Je*em ti mamu i tebi i ljudima, jel ti jasno? - izgovorio je ljutito Janjuš, kako prenosi Pink.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading