BRIZNULE U PLAČ NAKON SAZNANJA ŠTA MALI ŽELJKO RADI U ŠKOLICI! Postupak Miljaninog sina rasplakao ČITAVU NACIJU! (GALERIJA)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ponedeljak je maleni Željko Kulić krenuo u predškolsku ustanovu i već tada se mnogo prašine podiglo u javnosti. Trećeg dana svoje školice Miljanin sin je rastopio sva srca jednim postupkom!

BRIZNULE U PLAČ NAKON SAZNANJA ŠTA MALI ŽELJKO RADI U ŠKOLICI! Postupak Miljaninog sina rasplakao ČITAVU NACIJU! (GALERIJA)

Foto: instagram.com, zadrugaofficial

U ponedeljak je porodica Kulić imala poseban i emotivan trenutak, jer je mali Željko toliko stasao da je krenuo u predškolsko. Ovaj važan dan za malu Kulićevu porodicu obeležen je uz podršku bake Marije, deke Siniše, tetke Tijane i drugih članova porodice, koji su se potrudili da Željko oseća ljubav i sigurnost dok započinje svoje obrazovno putovanje. Obučen u belu košuljicu i sa leptir mašnom, mali Željko je sa osmehom na licu krenuo u školu, ostavivši snažan utisak već prvog dana.

Foto: Facebook

Kulići

Iako roditelji nisu mogli biti prisutni, ostatak porodice je bilo tu da podrži mališana. Otac Željka, Ivan Marinković, bio je odsutan zbog svojih obaveza vezanih za učešće u popularnom rijaliti programu "Elita 8". Ipak, Ivan je putem Instagram profila posvetio emotivnu poruku svom sinu, objašnjavajući gde se trenutno nalazi i izražavajući svoju podršku.

Nakon što je završio sistematski pregled, Ivan Marinković je otišao na snimanje za "Elitu 8", gde će se takmičiti od 7. septembra. Publika će imati priliku da prati Ivanovo učešće u ovom uzbudljivom programu, što će biti dodatno zanimljivo za gledaoce.

Međutim, mnogi su se pitali gde je Miljana Kulić, Željkova majka, budući da se nije pojavila na fotografijama sa sinom. Njeno odsustvo izazvalo je spekulacije da li je uopšte prisustvovala ispraćaju svog sina. Miljana će sigurno objasniti svoje odsustvo putem Instagrama, gde svakodnevno komunicira sa svojim fanovima.

Tako je danas putem Marijinog profila na društvenoj mreži Instagram (kojim se inače služe i Marija i Miljana kada nije u rijalitiju) Miljana objavila fotografiju koju je dobila po svemu sudeći od vaspitačice, a na kojoj se može videti maleni Željko koji je započeo pisanje svog imena velikim početnim slovom, i na ćirilici. Ovaj prizor raznežio je srca čitave nacije, a po svemu sudeći, najviše je dotakao majku i baku, koje su potom podelile snimak devojčice koja plače od sreće, a koji je nedavno postao viralan na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading