TUČA NOVIH UČESNICA ELITE! Kosa letela na sve strane, kamere zabeležile ČITAV HAOS! (VIDEO)

Autor: G. D/M. Đ

Elita 8 | Farma 8

06.09.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti još uvek nije ni počeo, a već se zahuktava!

Pevačica Matea Stanković, u medijima poznatija kao kraljica bakšiša, nedavno je priznala da je bis*ksualnog opredeljenja, i da je nedavno raskinula dugogodišnju vezu sa devojkom.

Polako se približava početak najpopularnijeg rijalitija na našim prostorima "Elite 8", a Matea Stanković je stala pred kamere portala Republika, gde je progovorila o onome šta očekuje od svog ulaska u Belu kuću.

- Ja sam uvek ovakva i doterana. Na lekarskom sam skinula nadogradnju da bih se ofarbala. Znači, zadnjih 10 godina nosim nadogradnju - pohvalila nam se na početku Matea.

- Da li si svesna da te unutra čekaju tvoja dva neprijatelja. Ona je slala nama i kolegama skrinšotove svoje počupane kose, slala nam je gde ti čistiš... ona i njen dečko istetovirani.

- Ja se ne stidim toga da sam čistila biroe. Nadam se da je priložila slike šta ona radi. Ona se predstavila kao psiholog, a ona je konobarica u Beču. Govorimo o Silviji, koja me je napala u restoranu. Bila je ljubomorna što ja ulazim, a ona ne može. Nikoga nisam vukla za rukav da mi uzme intervju. Posle ovoga se ne plašim, neka me napadne - odgovorila je Matea našem kolegi.

-  Tu je i njen dečko, koji je onako... robustan?

- Da, ali je slab na mene. Zvao me je stalno - rekla nam je Matea.

S obzirom na priču koju nam je buduća takmičarka ispričala, čitav auditorijum sa nestrpljenjem očekuje sutrašnji dan, kada ćemo i na malim ekranima imati prilike da pobliže upoznamo pozadine ovakvih priča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading