I ON JE ZVANIČNO POTVRDIO ULAZAK U ELITU 8! Mladi pevač sa Kosova ima MILIONE FANOVA i spreman je da OSVOJI I VAS!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prati ga nekoliko stotina hiljada ljudi, ima milione pregleda i svi ste ga nekad videli!

I ON JE ZVANIČNO POTVRDIO ULAZAK U ELITU 8! Mladi pevač sa Kosova ima MILIONE FANOVA i spreman je da OSVOJI I VAS!

Foto: Instagram.com/dacovirijevic

Ostalo je manje od 24 sata do početka "Elite 8", a po svemu sudeći učesnici će ove godine biti zanimljiviji nego ikad. Čitavu javnost je zapalila vest da će najveća internet zvezda Jodžir biti deo ovog rijalitija, a sada predstavljamo još jedno rijaliti lice.

Foto: Instagram.com

Jodžir

Naime, reč je o mladom i veoma popularnom tiktokeru i pevaču, Dači Virijeviću, koji dolazi sa Kosova. Njega na pomenutoj platformi prati 400.000 ljudi, a snimke mu gleda i do 2 miliona. Njega sigurno niko nije očekivao na poznatom imanju, te verujemo da će njegovo učešće biti prava bomba. On se danas pohvalio na društvenim mrežama snimcima ispred arantina, te najavio veliki šou.

Dača Virijević - Popularnost na TikToku

Dača Virijević je postao prava internet senzacija zahvaljujući svojim zabavnim i autentičnim snimcima na TikToku. Sa preko 400.000 pratilaca, postao je jedan od najpopularnijih tiktokera na Balkanu. Njegova popularnost se ogleda i u tome da snimci koje objavljuje često dostižu i do 2 miliona pregleda, čime je stekao veliku bazu vernih fanova.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by D (@dacovirijevic)

 

Neočekivano Učešće u "Eliti 8"

Njegovo učešće u rijalitiju "Elita 8" definitivno je iznenadilo mnoge, s obzirom na to da se radi o mladom tiktokeru i pevaču koji dolazi sa Kosova. Ovo neočekivano učešće dodatno je podgrejalo interesovanje javnosti za nadolazeću sezonu, te se očekuje da će Dača svojom energijom i harizmom dodatno začiniti atmosferu na imanju.

Uz već najavljenog Jodžira, Dača Virijević će zasigurno doneti novu dinamiku i svežinu ovoj popularnoj televizijskoj emisiji. S obzirom na svoju internet popularnost, njegovo učešće bi moglo privući i novu publiku koja do sada nije bila redovni pratilac "Elite".

Dača Virijević - Nova Senzacija na Kosovu

Osim što je postao popularan na društvenim mrežama, Dača Virijević je takođe postao nova senzacija na Kosovu. Njegova muzika i nastupi privlače pažnju kako mlade tako i starije publike, te je veoma brzo stekao veliki broj fanova širom Balkana. Njegovo učešće u "Elite 8" sigurno će dodatno povećati interesovanje za njegov rad i doprineti širenju popularnosti.

Šta Dači Virijeviću donosi "Elita 8"

Osim što će svojom prisutnošću na imanju sigurno uneti novu energiju, Dača Virijević može doprineti i raznolikosti sadržaja koji će gledaoci imati prilike da vide. Njegova popularnost na društvenim mrežama i muzički talent dodatno će obogatiti ovogodišnju sezonu "Elite 8" i sigurno privući pažnju kako mlađe, tako i starije publike.

Ostaje nam samo da sa nestrpljenjem očekujemo početak nove sezone "Elite 8" i pratimo kako će se Dača Virijević snaći u novoj ulozi. Sigurno je da će njegovo učešće doneti mnogo uzbuđenja i nezaboravnih trenutaka, te se radujemo što ćemo imati priliku da ga bolje upoznamo putem ekrana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading