UČESNIK ELITE 8 ODMAH NAJAVIO INTIMNE ODNOSE PRED KAMERAMA! Evo o kome je reč, o sebi rekao nešto što niko nije očekivao!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moj nadimak je Lule Bahanalija, nisam stvarno glup muškarac, ali imam neke postupke koje me čine takvim, rekao je Luka.

UČESNIK ELITE 8 ODMAH NAJAVIO INTIMNE ODNOSE PRED KAMERAMA! Evo o kome je reč, o sebi rekao nešto što niko nije očekivao!

Foto: Printscreen/PINK

Luka i Dušica

U trećoj grupi, pored Mione i Ša, ekipi u rijaliitju Elita 8 pridružuje se i Luka Mališić. On je iz Kovina i na početku je odmah objasnio da će u rijalitiju da pravi najveći haos. 

- Volim dobru zabavu i nemam iskreno nijednu sada devojku koja mi je zapala za oko. Naravno da može da se desi i ljubav i sve drugo, ali o tom potom. Naravno i intimni odnosi, što da ne - rekao je on, pa je dodao: 

- Moj nadimak je Lule Bahanalija, nisam stvarno glup muškarac, ali imam neke postupke koje me čine takvim.

Foto: Printscreen/PINK

Luka Mališić

 

Podsećamo, pre ovoga, Miljana Kulić je u jednom trenutku razgovarala sa voditeljem Darkom Tanasijevićem, a kako je govorila koliko ga voli, on je odlučio da je zaprosi. Svi su ostali zatečeni prizorom, da bi se potom nasmejali slatko, jer je sve naravno bila samo šala. 

Foto: Printscreen/PINK

Luka Mališić

 

Miljana je oberučke pristala naravno, pa je odmah Darku rekla "Da"! 

Podsećamo, Nenad Macanović Bebica ponovo ulazi u rijaliti Elita 8, pa mnogi očekuju haos zbog toga što ima nerazjašnjene stvari sa bivšom devojkom Miljanom Kulić. 

Naime, oni su odmah počeli da se raspravljaju u studiju.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Luka Mališić

 

Vidim čoveka, ali ga ne čujem, ili ga čujem, a ne vidim. Nemam nameru da pravim bilo kakav cirkusa sa Bebicom - rekla je Miljana, a Ivana Keneški se nadovezala:

- Vidim da Miljana nema emocije prema Bebici. Vidim da peva i iskreno, da ima emocija ne bi se ovako ponašala.

Bebica se sve vreme smejalo dok je posmatrao šta Kulička radi, pa je prokomentarisao sve.

Meni Miljana nije interesantna. Ne znam šta bih rekao, ali ovo ponašanje meni nije ni smešno.

Podsetimo, pre ovoga, treća učesnica u drugoj turi takmičara koji večeras ulaze u Elitu 8 je Ivana Keneški. Ona tvrdi da nije svađalica, da ima dosta samopouzdanja, a sa Dušicom je pružila svima šansu da je bolje upoznaju. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading