STEFANU KARIĆU PROMENJEN UGOVOR ZBOG ZDRAVSTVENOG STANJA! Pod ovim uslovom jedino može da ostane u Eliti!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Karić otkriva šta mu piše u ugovoru.

STEFANU KARIĆU PROMENJEN UGOVOR ZBOG ZDRAVSTVENOG STANJA! Pod ovim uslovom jedino može da ostane u Eliti!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Stefan Karić

Stefan Karić, bivši učesnik rijaliti programa "Zadruga", večeras se vratio u "Elitu" kako bi učestvovao na prestižnom takmičenju - Izboru za mis i mistera rijalitija. Ovaj povratak dolazi nakon što je Stefan napustio imanje zbog lošeg zdravstvenog stanja, ali uz adekvatnu pomoć članova produkcije, sada se vraća jači nego ikad.

Ono što mnoge iznenađuje jeste činjenica da Stefan Karić ima jednu posebnu stavku u svom ugovoru koja mu omogućava privilegiju koju ostali zadrugari nemaju. Naime, Stefan je otkrio da mu je jedna od stavki u ugovoru da ne koristi WC napolju, već ima poseban WC zbog zdravstvenih problema koje ima. Ova neobična stavka privukla je pažnju javnosti i postala predmet interesovanja mnogih.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Stefan Karić

 

- Meni je u ugovoru jedna od stavki da ne koristim WC napolju. To imam u ugovoru. Poznato je to od pre, to je zbog zdravstvenih problema koje imam - rekao je Stefan pred cimerima.

Osman Karić, Stefanov otac, je izneo svoje utiske o početku nove sezone rijaliti programa Elita. Istakao je da je impresioniran ekipom i da veruje da će ova sezona biti mnogo bolja od prethodne. Njegova opuštena i šaljiva reakcija privukla je pažnju javnosti, a njegove reči izazvale su dodatnu radoznalost među fanovima rijalitija.

- Dobar dan, divni narode. Tu smo na malom relaksu od sinoćne večeri, kao što znate počela je Elita. Bila su juče prva izbacivanja, danas druga...  Ja izbaci dosta njih, ali eto. Sviđa mi se ekipa. Mislim da će ovo biti mnogo bolja sezona nego prošla. Pratićemo, gledaćemo, ali kažem, došli smo na Dunav da malo odmorimo živce i da se spremimo za novu noć i nove ulaske. Idemo dalje ljudi, prijatno - naveo je Osman Karić.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Miro

10.09.2024 22:04

Ovaj Rumenko umjesto u zatvor,uđe u rijaliti!Nema pravde.....