ZVANIČNA ODLUKA SAOPŠTENA! Takmičari saznali ISTINU iz pisma koje je stiglo u Elitu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saopšteno ko je novi vođa u Eliti 8!

ZVANIČNA ODLUKA SAOPŠTENA! Takmičari saznali ISTINU iz pisma koje je stiglo u Elitu!

Foto: ST/N.PANČIĆ, Shutterstock

Viktor Amos, jedan od učesnika rijalitija "Elita", sinoć je napustio rijaliti, što je izazvalo veliku pažnju među gledaocima. Međutim, još veće iznenađenje usledilo je kada je Borislav Terzić Terza pročitao pismo u kome je imenovan novi vođa - Gastoz.

Ovaj neočekivani potez Borislava Terzića Terze definitivno je šokirao i učesnike i gledaoce rijalitija "Elitni". Gastoz, koji je do sada bio poznat po svojoj nekonvencionalnoj ličnosti i ponašanju, sada će imati priliku da preuzme vođstvo nad ostalim učesnicima. Kako će se on snaći u ovoj novoj ulozi, ostaje da se vidi.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Saopšteno ko je novi vođa u Eliti 8

 

- Pozdrav za Velikog šefa, novi vođa je Gastoz -glasilo je pismo.

Naravno, ova vest je izazvala burne reakcije među ostalim učesnicima rijalitija. Mnogi su izrazili svoje iznenađenje, dok su drugi spekulisali o tome kako će se promeniti dinamika unutar rijalitija sa Gastozom na čelu. S obzirom na to da je Gastoz u prošlosti bio predmet raznih kontroverzi, ovo imenovanje definitivno će uneti novu dozu uzbuđenja u već napetu atmosferu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Saopšteno ko je novi vođa u Eliti 8

 


U svakom slučaju, jedno je sigurno - budući događaji u rijalitiju "Elitni" biće praćeni sa velikom pažnjom. Sada kada je Gastoz imenovan za vođu, sve oči su uprte u njega, a gledaoci jedva čekaju da vide kako će se stvari odvijati pod njegovim vođstvom. Ostaje nam da sa nestrpljenjem iščekujemo nove epizode i vidimo kako će se ovaj neočekivani obrt odraziti na dinamiku unutar "Elite".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading