MARIJA KULIĆ SAZNALA UŽASNE VESTI OD LEKARA, ZAVRŠILA NE LEKOVIMA - čitajte u dodatku "RIJALITI" u sutrašnjem izdanju SRPSKOG TELEGRAFA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

MARIJA KULIĆ SAZNALA UŽASNE VESTI OD LEKARA, ZAVRŠILA NE LEKOVIMA - čitajte u dodatku "RIJALITI" u sutrašnjem izdanju SRPSKOG TELEGRAFA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić, Miljana Kulić

Srpski telegraf u izdanju za utorak 24. septrmbra donosi pregršt zanimljivih priča u dodatku "Rijaliti", kako o sadasnjim učesnicima "Elite", tako i o bivšim zadrugarima, koji ne prestaju da intrigiraju javnost.

Skandal! Miljana nije više sposobna da rađa! Vanmaterična trudnoća je uništila!

Miljana Kulić neće moći da rađa nakon četiri abortusa i jedne vanmaterične trudnoće Marija ne zna kako da joj kaže bolnu istinu. 

Učesnica "Elite 8" koja je po ko zna koji put ostala u drugom stanju, ovoga puta bila je rešena da svom sinu Željku rodi brata ili sestru, ali po svemu sudeći, ta želja joj se nikada neće ostvariti. Ukoliko je zaista u pitanju vanmaterična, šanse da ponovo ima bebu su veoma male.

Republika

Foto: instagram.com, zadrugaofficial

Marija saznala istinu o Miljani od lekara

- Marija je van sebe od kako je pričala sa lekarima koji rade na Miljaninom slučaju. Oni su gledali njene nalaze koji su mnogo loši. Posle svega što je prošla ona i što je uradila svom telu, male su šanse da će moći da dobije bebu više ikada. Ova vanmaterična je kraj. Četiri kiretaže će je koštati mnogo. Marija je na lekovima jer ne zna kako da joj saopšti,  plaši se da će Miljana da digne ruku na sebe.

Izmađu ostalog, ne propustite ni detalje o novom učesniku, Luki Vujoviću, koji se poslednji uselio u Belu kuću i koji je poprilično misteriozan.

On je u studiju otkrio detalje o svom životu, a mnogi ga već smatraju za velikim zavodnikom u rijalitiju. Međutim, na društvenoj mreži su se pojavile fotografije, na kojima se tvrdi da je Luka Vujović bio uzatvoru, te da je zaboravio ili nije hteo da iznese detalje o svom životu pred kamerama. 

Republika

Foto: Instagram.com

Luka Vujović ušao u Elitu 8

Naime, na fotografijama se navodi da je Luka bio u nemačkom zatvoru, jer je upao u loše društvo, ali da generalno nije takav, te da ga mnogi pamte po boljim izdanjima.

Ivana Keneški je na sebe skrenula pažnju odmah na početku “Elite 8” kada je ušla u odnos sa Urošem Rajačićem, koji ju je ubrzo šutnuo, međutim, ni ona nije nimalo naivna

O njenoj prošlosti malo ko zna, a njena nekadašnja dobra drugarica, je rešila da ne ćuti, već da nam otkrije kompletnu istinu o Ivani i skine joj masku koju nosi.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Ivana Keneški, učesnica "Elite 8"

Naime, ona je na samom početku razgovora otkrila da je Ivana imala aferu sa zauzetim muškarcem, kog je kasnije ucenjivala za novac, kako ne bi otkrila celu njihovu avanturu njegovoj partnerki

Sve ovo i još mnogo toga čitajte u sutrašnjem "Rijaliti" dodatku Srpskog telegrafa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading