ISTORIJSKI REZULTAT! Spajić ponosan nakon ubedljive pobede nad Partizanom!

Autor:

Sport

23.09.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došli smo da pokažemo da smo kvalitetniji, dobro se otvorila utakmica - jasan je Spajić.

ISTORIJSKI REZULTAT! Spajić ponosan nakon ubedljive pobede nad Partizanom!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su ubedljivu pobedu nad Partizanom od 4:0 u 174. večitom derbiju, što je izazvalo oduševljenje kod kapitena crveno-belih, Uroša Spajića. Nakon utakmice, Spajić je bio vidno zadovoljan rezultatom, istakavši da je očekivao zatvorenu igru Partizana, ali da je Crvena zvezda uspela da pokaže svoj kvalitet i dominaciju na terenu.

- Očekivali smo zatvoren Partizan, da nas ugrozi na tranziciju kao na poslednja dva derbija. Došli smo da pokažemo da smo kvalitetniji, dobro se otvorila utakmica... Imali smo možda mali pad u prvom poluvremennu, ali smo kontrolisali i bili dominantni bili. Velika pobeda, istorijski rezultat i jako sam ponosan što sam deo toga - naveo je Spajić.

Foto: Starsport

Uroš Spajić

Iskusni defanzivac je već arhivirao derbi smirenim tonom.

- Idemo dalje, sad na Železničar i Inter. Da se pokažemo i u Ligi šampiona - rekao je Uroš Spajić.

Reči kapitena Crvene zvezde odišu samopouzdanjem i odlučnošću da se nastavi sa uspesima i nadmaši postignuto. Ova pobeda će sigurno ostati upamćena kao jedan od najubedljivijih trijumfa u večitom derbiju i kao veliki trenutak za navijače Crvene zvezde.

Ova pobeda je takođe značila da je Crvena zvezda prvi put postigla četiri gola na stadionu u Humskoj još od 1976. godine, kada je slavila sa 4:1. Poslednji put kada je Zvezda ostvarila ubedljivu pobedu od 4:0 na večitom derbiju bilo je 1998. godine na "Marakani". Ovo istorijsko veče za Crvenu zvezdu označava novu eru dominacije nad večitim rivalom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading