PARTIZAN - CRVENA ZVEZDA: Katastrofa crno-belih! Šampion Srbije demonstira silu!

Autor:

Sport

23.09.2024

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda prikazala bolju igru.

PARTIZAN - CRVENA ZVEZDA: Katastrofa crno-belih! Šampion Srbije demonstira silu!

Foto: Starsport

PARTIZAN - CRVENA ZVEZDA 0:4

'23 (P), '55, '65 Endiaje '45 Silas

TOK MEČA:

Drugo poluvreme:

61. minut - Nova šansa za Zvezdu. Krenuo je Slovenac sam ka golu Partizana i želeo sve sam da završi. Njegov šut je završio daleko od gola Partizana.

55. minut - GOL! Silas ponovo.  Sjajna akcija Crvene zvezde, Elšnik je u pravom trenutku uposlio svog napadača, a ovaj sa leve strane matirao Jovanovića.

52. minut - Kakva šansa za Silasa. Mogao je napadač Crvene zvezde da se proslavi, izbio je sam ispred Jovanovića, ali se okliznuo u ključnom trenutku. Potom je Maksimović šutirao, ali je Jovanović odbranio.

45. minut - Dvostruka izmena u Partizanu. Nikola Antić menja Marija Jurčevića, a Goh Bibarsa Natha.

45. minut - Početak drugog dela!

Prvo poluvreme:

45+3. minut - Kraj prvog dela!

45+3. minut - GOL! Silas je udvostručio prednost gostiju. Lopta je kružila oko šesnaesterca Partizana, Maksimović se snašao i ćušnuo loptu ka Silasu koji je poslao u mrežu.

39. minut - Ponovo su pretili domaći. Natho je šutirao, ali nije bio dovoljno precizan.

38. minut - Nova prilika za goste. Olajinka je imao dobre poteze, probio po levoj strani, proigrao Elšnika koji je šutirao preko gola.

33. minut - Crno-beli su ponovo pretili. Zubairu je uputio centaršut ka drugoj stativi, a tamo našao Jurčević koji je glavom šutirao, ali pogodio prečku.

27. minut - Partizan je imao prvi šut ka golu Zvezde. Natho je uposlio Zahida koji je bio sam na 15-tak metara od gola Zvezde. Ali, njegov šut je bio preslab za Glazera.

23. minut - GOL! Novak Simović je pokazao na belu tačku nakon što je Kovač igrao rukom u svom kaznenom prostoru, a odgovornost je preuzeo Endiaje koji je doveo Zvezdu u vođstvo!

10. minut - Inicijativa Zvezde, crno-beli čekaju svoje šanse iz kontra napada.

5. minut - Zvezda je bolje otvorila susret. Endiaje je došao do lopte i proigrao Silasa ispred Jovanovića, ali je fudbaler crveno-belih loše šutirao.

1. minut - Počeo je meč.

UOČI MEČA:

Fudbaleri Partizana Crvene zvezde odmeriće snage u 174. večitom derbiju na stadionu u Humskoj u okviru devetog kola Superlige Srbije od 19.00 časova. Ovo ujedno i praznik fudbala u čitavoj državi i svi sa velikim nestrepljenjem iščekuju početak ovog istorijskog duela. 

SASTAVI:

Partizan: A. Jovanović - Filipović, Ilić, Mujakić, Jurčević - Arijaga, Kovač - Zubairu, Natho, Zahid - Kalulu

Crvena zvezda: Glazer - Seol, Spajić, Điga, Elšnik - Krunić, Maksimović - Silas, Ivanić, Olajinka - Endijaje

Crno-beli u ovaj susret ulaze sa velikim teretom na svojim leđima. Sa lošim rezultatima u evropskim takmičenjima i nedavnim porazom od OFK Beograda, ekipa je suočena sa izazovom da se izdigne iz krize. 

Sa druge strane, fudbaleri Crvene zvezde ulaze u meč puni samopouzdanja, nakon gotovo savršenog učinka u prvenstvu i plasmana u Ligu šampiona. Pored toga, ekipa se suočava sa tradicijom neuspeha na stadionu "JNA" od 2016. godine.

Trener Partizana, Aleksandar Stanojević, izjavio je da će njegova ekipa ići na pobedu bez obzira na tešku situaciju u kojoj se nalazi. Naglasio je da remi nije dovoljan rezultat i da je jedino pozitivan ishod za Partizan – pobeda.

- Kao neko ko vodi Partizan na svom stadionu ne mogu da kažem da je remi pozitivan rezultat. Bez obzira da li je u lošem momentu. Pozitivan rezultat za Partizan je samo pobeda. Samo to. Tu nema dileme - jasan je Stanojević.

Strateg tima iz Ljutice Bogdana je istakao da ima pritiska pred svaku utakmicu.

- Pritiska ima pred svaku utakmicu. Ja se ne obazirem na to. O tome možemo da pričamo na kraju moje karijere. Idemo da igramo protiv tima koji nam je konkurent za titulu. Znamo da su dva najveća favorita Zvezda i Partizan, bez obzira što se Partizan nalazi u ovakvoj situaciji. Još su u jednoj fazi traženja. Sa druge strane, mi treba da budemo fokusirani na ono što radimo. Mi smo enigma kako ćemo odgovoriti na neke zadatke. Sve ostalo je u domenu statistike. Nema nikakvog opterećenja - poručuje Milojević.

Kladionice su jasno na strani Crvene zvezde, sa kvotama koje u korist gostiju iznose svega 1,65, dok je kvota na trijumf domaćina čak 6,00. Ovakve kvote na domaćina u derbiju do sada nisu viđene, što dodatno naglašava težak položaj Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading