"BOLJE BI TI BILO DA SE NE MAGUPIRAŠ": Milena Radulović o pretnjama branioca Mike Aleksića (FOTO)

Autor:

Hronika

23.09.2024

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica je u svojoj objavi navela da je ovo 1361. dan koliko traje suđenje Aleksiću, a on se još nijednom nije pojavio na ročištu

"BOLJE BI TI BILO DA SE NE MAGUPIRAŠ": Milena Radulović o pretnjama branioca Mike Aleksića (FOTO)

Foto: instagram.com/mileena_radulovic

Milena Radulović

Glumica Milena Radulović, jedna od žrtava u postupku koji se pred Višim sudom u Beogradu vodi protiv Miroslava Mike Aleksića, oglasila se danas na društvenim mrežama, nakon što je ponovo odloženo suđenje vlasniku škole glume optuženom za seksualno zlostavljanje i silovanje ukupno sedam polaznica svoje škole.

Glumica je u svojoj objavi navela da je ovo 1361. dan koliko traje suđenje Aleksiću, a on se još nijednom nije pojavio na ročištu, što je bio slučaj i danas.

Foto: Instagram.com

Objava Milene Radulović

- 1361 dan traje suđenje Miroslavu Aleksiću. On se još jednom nije pojavio na ročištu. Prethodno je prekinuo jer mu je naglo pozlilo, jer je sudija odbijao pitanja advokatu, mada je minutama pre toga pušio cigarete ispred suda, kao i posle prekinutog ročišta. Advokat odbrane Zoran Jakovljević u sudnici je otišao korak dalje od neprimerenih pitanja – prešao je na pretnje svedocima. ‘Mnogo si ti hrabra’, ‘Bolje bi bilo da se ne mangupiraš, jer ne bi voleo da imaš posla sa mnom’, samo su neke od pretnji upućenih svedocima - navela je Radulovićeva na Instagramu.

Veštači se zdravlje okrivljenog 

Kako je Republika već pisala, današnje suđenje je odloženo, a zbog nedolaska Aleksića, sudija je naložio veštačenje zdravstvenog stanja okrivljenog. Nastavak suđenja zakazan je za 14. oktobar do kada bi sudski veštaci trebalo da pregledaju Aleksića i ocene da li je sposoban da prati suđenje.

Aleksićev advokat, Zoran Jakovljević, izjavio je danas u sudnici da je otac Milene Radulović fizički nasrnuo na suprugu Miroslava Aleksića i udario je, što je izazvalo smeh u sudnici, nakon čega se on obratio svim prisutnima rekavši: " Vidite šta rade? Mnogo ste jaki kada ste u gomili".

Inače, u sudnici Višeg suda u Beogradu danas je sedela i Milena Radulović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading