NAJAVILI GAŠENJE, A SADA SE POJAVILI ISPRED STADIONA: Čuvena grupa navijača Partizana u fantomkama uliva strah! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.09.2024

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kuva se pred večiti derbi.

NAJAVILI GAŠENJE, A SADA SE POJAVILI ISPRED STADIONA: Čuvena grupa navijača Partizana u fantomkama uliva strah! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde odmeriće snage u 174. večitom derbiju na stadionu u Humskoj u okviru devetog kola Superlige Srbije od 19.00 časova. Ovo ujedno i praznik fudbala u čitavoj državi i svi sa velikim nestrepljenjem iščekuju početak ovog istorijskog duela. 

"Grobari" su najavili da će se vratiti na stadion i da će pružiti podršku svojim igračima i biti im vetar u leđa protiv Zvezde. Ono što je sigurno gledaćmo spektaklt, ali nije mogao da prođe ni ovaj derbi, a da se pre njega nisu desili određeni skandali. Naime, navijači Partizana su ušli na stadion u Humskoj i uništili ga, ali ova utakmica će se ipak igrati, bez obzira na vandalski čin.

Takođe, juče je najavljeno da će se čuvena navijačka grupa "Vandal Bojs" ugasiti, ali danas su stigli demanti. A Republika je na licu mesto ispred stadiona Partizana, a "Vandal Bojsi" se nalaze ispred istočne tribine, svi sa fantomkama, što znači da će biti deo utakmice. Sigurno nas očekuje vrelo navijanje i usijana atmosfera. Mere bezbdnosti su na visokom nivou, a kako odmiče vreme sigurno će biti još policajaca i žandarmerije.

Podsetimo, Grupa Vandal Bojs takođe je izrazila nezadovoljstvo zbog spinovanja stvarnosti najezdom lažnih profila, otkazivanjem gostovanja u Zaječaru i izbegavanjem svakog vida susreta sa njima. Naglašavaju da ponašanje (Ne)vernog Juga nije dostojno imena Partizan Beograd, niti Grobari Jug, te da će se boriti za svoj identitet i ugled.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading