OGLASIO SE DIREKTOR SUPERLIGE POVODOM INCIDENTA U HUMSKOJ: Poznato da li će se igrati večiti derbi!

Autor:

Sport

22.09.2024

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemile scene na stadionu Partizaan dan pred meč.

OGLASIO SE DIREKTOR SUPERLIGE POVODOM INCIDENTA U HUMSKOJ: Poznato da li će se igrati večiti derbi!

Foto: Starsport

Nepoznate osobe su izvršile napad na stadionu, oštetivši teren crno-belih i doveli u pitanje odigravanje večitog derbija zakazanog za ponedeljak. Prema rečima Aleksandra Pivića, direktora Superlige za Meridian sport, napadači su posuli kiselinu i pobacali izlomljeno staklo, što je ugrozilo teren. On je istakao da će problemi biti rešeni i da će se utakmica odigrati, uprkos vizuelnom oštećenju terena.

- Prema informacijama koje posedujem odigravanje večitog derbija se ne dovodi u pitanje. Rešiće se svi problemi na terenu. Posuta je kiselina i pobacano je izlomljeno staklo. To će se sanirati u toku dana. Vizuelno neće izgledati najsjanije. Kada je u pitanju staklo, imali smo već jednom takvu situaciju. Bilo je davno, pa ne znam da li se ljudi sećaju, kada je Rad igrao na stadionu Obilića. Veče pred utakmicu je mnogo džakova staklića izručeno na teren, ali sve je pravovremeno očišćeno. Tako će biti i ovog puta. Igraće se - naveo je Pivić.

Foto: Starsport

Aleksandar Pivić

Direktor Superlige naglasio je da je situacija pod kontrolom i da policija vrši uviđaj, te da će sve biti spremno za sutrašnju utakmicu. Bezbednost se ne dovodi u pitanje, a Pivić je istakao da će komisija još jednom proveriti teren uoči utakmice, ali prema trenutnim informacijama odigravanje se ne dovodi u pitanje.

- Bezbednost se ne dovodi u pitanju. Nećemo se oglašavati zvaničnim saopštenjem. Smatram da nema razloga. Policija je na licu mesta gde trenutno vrši uviđaj. To je posao za organe reda. Sutra ujutru će komisija još jednom izaći na teren da sve proveri, ali prema trenutnim informacijama kojim raspoložemo, odigravanje se ne dovodi u pitanje - jasan je Pivić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading