AUU, OVO SE NEĆE DOPASTI "GROBARIMA": Partizan BRUTALNO ponižen pred duel sa Zvezdom!

Autor:

Sport

21.09.2024

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatno.

AUU, OVO SE NEĆE DOPASTI "GROBARIMA": Partizan BRUTALNO ponižen pred duel sa Zvezdom!

Foto: Starsport

Uoči 174. večitog derbija na stadionu u Humskoj, fudbaleri Partizana se suočavaju sa izazovom nakon što su brutalno poniženi uoči duela sa Crvenom zvezdom. Kvota na pobedu crno-belih varira od 5.10 do 5.35, dok je kvota na remi između 3.60 i 4.10. Sa druge strane, šampion Srbije se ističe kao izraziti favorit, sa kvotom na pobedu gosta koja se kreće od 1.58 do 1.73, zavisno od kladionice.

Foto: Starsport

Poniženi pred derbi: Fudbaleri Partizana

Ova situacija predstavlja pravi izazov za igrače Partizana, koji će morati da pronađu način da se izbore sa pritiskom i iskoriste fokus Crvene zvezde koji je tokom poslednjih dana bio usmeren ka startu Lige šampiona. Pitanje je da li će ovo probuditi inat kod igrača Partizana i motivisati ih da pokažu svoj maksimum na terenu.

Jasno je da kladionice favorizuju Crvenu zvezdu, ali fudbal je igra puna iznenađenja, pa će navijači sa nestrpljenjem iščekivati ishod ovog velikog derbija. Pobeda Partizana sa takvim kvotama bila bi prava senzacija, dok bi remi doneo zadovoljstvo navijačima oba tima.

Večiti derbi uvek nosi posebnu tenziju i očekivanja, a situacija sa kvotama dodatno podgreva atmosferu. Sve oči ljubitelja fudbala biće uprte ka stadionu u Humskoj, dok će igrači oba tima imati priliku da pokažu svoje umeće i borbenost na terenu. Isčekujemo sa nestrpljenjem ovaj spektakl, uz nadu da će nam pružiti nezaboravnu fudbalsku predstavu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading