GUJON SA PONOSOM PRENEO REČI ENGLESKOG MEDIJA O PREDSEDNIKU SRBIJE: "Hvala Aleksandre Vučiću što im pokazuješ put!"

Autor:

Vesti

21.09.2024

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko priznanje.

GUJON SA PONOSOM PRENEO REČI ENGLESKOG MEDIJA O PREDSEDNIKU SRBIJE: "Hvala Aleksandre Vučiću što im pokazuješ put!"

Foto: ST/Tamara Pavišić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokazao je jedinstvenu sposobnost da gradi odnose sa različitim nizom država, od kojih su mnoge geopolitički rivali

Direktor Kancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju Arno Gujon oglasio se na društvenoj mreži "Iks", gde je preneo informaciju da je predsednik Vučić od medija iz Londona dobio najveći kompliment.

- Današnji New Arab iz Londona: "Održavajući bliske veze sa Rusijom, Kinom, Iranom, Evropskom unijom (EU) i SAD, predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokazao je jedinstvenu sposobnost da gradi odnose sa različitim nizom država, od kojih su mnoge geopolitički rivali. Bilo bi dobro za naš svet kada bi drugi politički lideri imali istu sposobnost da "grade odnose" umesto da ih uništavaju. Hvala Aleksandre Vučiću što im pokazuješ put!

Podsećamo, predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, boraviće u Sjedinjenim Američkim Državama od 21. do 27. septembra 2024. godine, gde će učestvovati na 79. zasedanju Generalne skupštine Ujedinjenih nacija u Njujorku.

Tokom posete, planirani su bilateralni sastanci sa više od 40 svetskih lidera.

Vučić će, pored učešća na Generalnoj skupštini, prisustvovati Samitu o budućnosti i sastanku o međunarodnoj saradnji u izgradnji kapaciteta veštačke inteligencije, koji organizuju Kina i Zambija. Takođe će prisustvovati i događaju "Serbia Beyond Future" koji organizuje Stalna misija Srbije pri UN.

Vučić će se učesnicima 79. zasedanja Generalne skupštine UN obratiti u utorak, 24. septembra 2024. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading