TUŽNA SAM ŠTO JE OSTALA BEZ MAJKE MLADA: Prijateljica Radmile Živković o stanju njene ćerke!

Autor:

Zabava

21.09.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eva Ras ne prestaje da razmišlja o Bojani!

TUŽNA SAM ŠTO JE OSTALA BEZ MAJKE MLADA: Prijateljica Radmile Živković o stanju njene ćerke!

Foto: facebook-bambic.bojana, Printscreen/Youtube/facebook-bambic.bojana

Legendarna glumica Radmila Živković preminula je juče u Beogradu, u 72. godini, a biće sahranjena 24. septembra na Novom groblju u Beogradu, u 14.30 časova. Rođena u Kruševcu 14. januara 1953. godine, Radmila je svoju karijeru započela krajem šezdesetih i ostvarila zapažene uloge u brojnim filmovima, pozorišnim predstavama i televizijskim serijama. Njena koleginica iz serije "Srećni ljudi", glumica Eva Ras, tužnu vest saznala je na ulici.

Republika

Foto: printscreen/Kurir TV, Printscreen/ Festival MESS

Eva Ras o srmti Radmile Živković

- Za tužnu vest sam saznala na ulici i ne mogu da vam opišem koliko mi je žao. Sve je ovo iznenada za nas. Ona je za mene bila najbolja "gospođa ministarka". Ona je u toj ulozi bila maestralna i ja to nikada nisam krila. Iznenađena sam zbog njene smrti jer je ona za mene bila oličenje zdravlja - rekla je Eva, pa nastavila:

- Sada je sezona zimnice i to su bili dani kada smo nas dve pričale o cepkanoj paprici i ajvaru. Uvek smo pričale o tim ženskim stvarima, jer i mi glumci smo obični ljudi i radimo sve što i ostali u to doba godine. Teško mi je zbog svega, eto ove godine ajvar nije stigla da napravi. Naši susreti su uvek bili lepi. Mnogi su nas napustili od početka godine i ja mislim da je to neka greška prirode, ostade nam scena pusta. Stalno neko umire, a umetost ostaje bez najboljih.

Eva kaže da od kada je čula tužnu vest, sve vreme misli na Radmilinu ćerku, glumicu Bojanu Bambić.

- Teško mi je zbog Bojane, jako sam tužna što je ostala bez majke mlada. Ja sam bez svoje ostala u 46 godina, a ona ranije. To se teško podnosi. Nek ima snage za sve, a Radmili nek je laka zemlja - dodala je ona za "Blic".

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Bojana Bambić, ćerka Radmile Živković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading