POTRESNE REČI ĆERKE RADMILE ŽIVKOVIĆ KIDAJU DUŠU! Naslednica glumice se ovako oprostila, ništa u ovom trenutku ne može da pruži utehu (FOTO)

Autor:

Zabava

20.09.2024

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Narodnog pozorišta, Svetislav Bule Goncić, rekao je da je Radmila Živković bila jedna od najznačajnijih jugoslovenskih glumica.

POTRESNE REČI ĆERKE RADMILE ŽIVKOVIĆ KIDAJU DUŠU! Naslednica glumice se ovako oprostila, ništa u ovom trenutku ne može da pruži utehu (FOTO)

Foto: ATA images

U 72. godini života, u Beogradu je preminula legendarna glumica Radmila Živković, ostavljajući iza sebe neizbrisiv trag u svetu glume, kao i umetnosti. 

Foto: Printscreen/ Kurir

Radmila Živković

 

Mada je napustila ovaj svet, njeno umetničko nasleđe će zauvek ostati prisutno kroz brojna ostvarenja koja su obeležila domaću kinematografiju i pozorište.

Foto: Fejsbuk printskrin/skopje1.mk

Objava ćerke Radmile Živković

 

Njena ćerka Bojana Bambić oprostila se od majke na društvenim mrežama, a njene reči su sve potresle! Naime, ona je okačila fotografiju Radmile uz kratku posvetu, te je sa svima podelila neopisivu bol koju trenutno oseća. 

Foto: Printscreen/ Centar za kulturu Smederevo

Radmila Živković

 

- Moja morska zvezda, moja suncica...moja majcica. Volim te - stoji u Bojaninoj objavi. 

Podsećamo, glumačka scena Srbije ostala je u šoku nakon vesti o smrti čuvene glumice Radmile Živković u 72. godini života. Rođena u Kruševcu 14. januara 1953. godine, Radmila je svoj talenat pokazala već krajem šezdesetih godina prošlog veka, a od tada je ostvarila zapažene uloge u brojnim filmovima, pozorišnim predstavama i televizijskim serijama.

Diplomirala glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu i članica je Narodnog pozorišta od 1984. godine. 

Direktor Narodnog pozorišta, Svetislav Bule Goncić, rekao je Tanjugu da je Radmila Živković bila jedna od najznačajnijih jugoslovenskih glumica i da je iza nje ostao ozbiljan umetnički opus koji sadrži uloge za pamćenje.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading