OTKRIVEN UZROK SMRTI RADMILE ŽIVKOVIĆ! Stravična informacija uznemirila njene najbliže!

Autor:

Zabava

20.09.2024

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kolege nisu imale pojma kroz šta prolazi glumica.

OTKRIVEN UZROK SMRTI RADMILE ŽIVKOVIĆ! Stravična informacija uznemirila njene najbliže!

Foto: Printscreen/Youtube

Javnost je danas zatečena vestima o smrti legendarne glumice Radmile Živković u 72. godini života. Narodno pozorište je potvrdilo tužne vesti, a njene kolege glumci i glumice su izrazile duboku tugu. Jedna od njenih koleginica, Snežana Savić, koja je bila slomljena od tuge, istakla je da je ovo veliki gubitak za srpsku kulturnu scenu.

Snežana Savić je izjavila da je u šoku i da je ovo veliki gubitak za kulturnu scenu, ističući da je Radmila briljirala u svakom mediju, bilo da je reč o filmu, pozorištu ili serijama. Njena rasna i talentovana glumačka veština bila je prepoznata i cenjena, a Snežana Savić je izrazila nadu da će je njena ćerka naslediti, s obzirom na to da je i sama krenula njenim stopama.

Republika

Foto: ATA images

Radmila Živković i Snežana Savić

 

- U šoku sam, ovo je veliki gubitak za našu kulturnu scenu, ona je briljirala u svakom mediju, filmu, pozorištu, serijama. Oduvek se znalo da je Radmila rasna i talentovana glumica. Svaki dan čujem neku lošu vest, baš mi je žao. Nadam se da će je ćerka naslediti, jer znam da je krenula njenim stopama. Nisam znala da je bila dugo bolesna - rekla je Snežana Savić za Alo!

Ćerka preminule glumice, Bojana Bambić, takođe glumica, je potvrdila vesti o majčinoj smrti i zamolila medije da poštuju privatnost porodice u ovim teškim trenucima. Radmila Živković preminula je u bolnici posle duge i teške bolesti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading