"POLOMLJENI ZUBI, POKIDANI DESNI, SVA U MODRICAMA..." Pokojna Radmila Živković doživela stravičan udes sa ĆERKOM, ovo joj je ostavilo najveću TRAUMU!

Autor:

Zabava

20.09.2024

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se desilo u Crnoj Gori.

"POLOMLJENI ZUBI, POKIDANI DESNI, SVA U MODRICAMA..." Pokojna Radmila Živković doživela stravičan udes sa ĆERKOM, ovo joj je ostavilo najveću TRAUMU!

Foto: Printscreen/ K1 Televizija

Glumačka scena Srbije ostala je u šoku nakon vesti o smrti čuvene glumice Radmile Živković u 72. godini života. Rođena u Kruševcu 14. januara 1953. godine, Radmila je svoj talenat pokazala već krajem šezdesetih godina prošlog veka, a od tada je ostvarila zapažene uloge u brojnim filmovima, pozorišnim predstavama i televizijskim serijama.

Radmila Živković ispričala je svojevremeno tragičnu situaciju koju su doživele njena ćerka i ona u Crnoj Gori, jedno gostovanje u Budvi moglo je da ih košta glave. Auto se zakucao u taksi u kome su bile njh dve, pa su završile u bolnici sa zadobijenim teškim telesnim povredama.

Republika

Foto: ATA images

Radmila Živković

 

- Sve se desilo iznenada. Moja ćerka Bojana i ja bile smo u taksiju kada je na nas kolima naleteo taj čovek. On je u krivini prešao na našu stranu preko pune linije i pri velikoj brzini zakucao se u naše vozilo. Mi smo išli 28 kilometara na sat, taksista je vozio u drugoj brzini, a taj čovek koji nas je udario nije poštovao saobraćajne propise i kretao se prebrzo. Pritom je sve vreme razgovarao telefonom, to sam videla jer sam sedela napred. Pojas i vazdušni jastuci spasli su mi život, ali i slomili rebra. Potpuno smo razvaljene - ispričala je Radmila nekoliko dana nakon nemilog događaja.

Njena ćerka je, međutim, izvukla deblji kraj. 

- Bojana je sedela pozadi i ničeg se ne seća. Ima potres mozga, polomljenu gornju vilicu, izbijene zube, isečenu usnu, desni su joj pokidane, sva je naduta, ima šavove spolja i iznutra… Pretrpela je ozbiljne stresove i traume. Rekli su nam da će kost najmanje šest meseci morati da zarasta, a posle ćemo videti šta može da se uradi. Smeštena je u Risnu jer su tamo neurolozi, dok sam ja zbog polomljenih rebara primljena u Kotoru. Izašle smo iz bolnice prošle srede i sada smo do daljnjeg u Tivtu. Moramo da idemo u Podgoricu gde mojoj ćerki treba da se uradi maksilofacijalni snimak. Obe primamo injekcije protiv bolova i pijemo antibiotike. I ja i Bojana imamo modrice po celom telu. Postavljene su mi trake preko grudi i leva rebra su mi pukla, dok mi je grudni koš potpuno nagnječen. Mogu samo do toaleta i nazad. Dobro je da smo izvukle žive glave, to je najvažnije – izjavila je ona tada, a prenosi Story.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading