PROCURILA VRELA FOTOGRAFIJA BIVŠEG DEČKA MILICE TODOROVIĆ: Maneken u akciji sa zgodnom plavušom!

Autor:

Zabava

20.09.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Granić na letovanju sa misterioznom devojkom.

PROCURILA VRELA FOTOGRAFIJA BIVŠEG DEČKA MILICE TODOROVIĆ: Maneken u akciji sa zgodnom plavušom!

Foto: Lazar Granić/Facebook, ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Milica Todorović i nekadašnji maneken Lazar Granić nedavno su stavili tačku na svoju ljubav, ali jedna objava na društvenim mrežama podgrejala je sumnje da je došlo do njihovog pomirenja.

Lazar Granić je na svom Instagram nalogu objavio fotografiju sa letovanja na kojoj je pozirao bez majice na jahti u zagrljaju devojke koja je nosila beli bikini. Ono što je privuklo pažnju javnosti jeste da misteriozna devojka koja krije lice na fotografiji ima boju kose gotovo identičnu kao Milica Todorović, zbog čega pojedini sumnjaju da par krije pomirenje.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Lazar Granić

Podsetimo, nedavno su mediji preneli da je Lazar bio na nastupu Sandre Afrike koju je molio da ga pomiri sa Milicom. 

- Lazar se odlično provero na Sandrinom nastupu. Najpre mi je delovalo kao da je nju startovao i da joj je poslao piće, ali sam se posle uverio da je on s drugom namerom obigravao oko nje. Prišao je u pauzi nastupa do Sandrinog separea gde je ona sedela sa svojim muzičarima i prijateljima sa namerom da ispegla njegov odnos sa Milicom. On zna da su njih dve dobre prijateljice i komšinice, pa je čak zamolio da je pozove telefonom i da mu pomogne u nameri da se reši situacija. Sandra je htela da mu učini i kontaktirala je Todorovićevu, ali se ona tom prilikom nije javila. Možda je spavala jer je bilo kasno - rekao je očevidac tada za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading