OTKRIVENO ŠTA SE DOGODILO U DOMU MOAMERA KASUMOVIĆA: Niko nije sanjao šta se dešava u kući glumca koji je ZLOSTAVLJAO maloletnika!

Autor:

Zabava

20.09.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac iz "Lud, zbunjen, normalan" doneo odluku koja mu je promenila život.

OTKRIVENO ŠTA SE DOGODILO U DOMU MOAMERA KASUMOVIĆA: Niko nije sanjao šta se dešava u kući glumca koji je ZLOSTAVLJAO maloletnika!

Foto: Printscreen/Youtube/RTCG - Zvanični kanal

Juče je objavljeno da je poznati bosanskohercegovački glumac Moamer Kasumović, najpoznatiji po ulozi Damira Fazlinovića u seriji "Lud, zbunjen, normalan", osuđen na godinu dana zatvora zbog krivičnog dela bludnih radnji nad maloletnikom.

Kako Raport nezvanično saznaje, i ono što je još šokantnije u ovom slučaju, jeste to što je Kasumović dobio kaznu zatvora od godinu dana koju je - otkupio?!

Republika

Foto: Lud,zbunjen,normalan | ZVANICNI KANAL | FIST Pro

Moamer Kasumović

 

Ako znamo da se jedan dan zatvorske kazne može otkupiti za oko stotinu maraka, onda je jasno da je Kasumović svoju slobodu platio otprilike 36.500 KM, odnosno 2.181.555.61 dinar.

Podsetimo, ceo slučaj sa zlostavljanjem maloletnika desio se 2021. od kada se Momeru Kasumoviću gubi svaki trag.

Inače, Kasumović se iz rodnog Bijelog polja preselio u Sarajevo 1996. godine, gde je završio Petu gimnaziju, a zatim i Akademiju scenskih umetnosti. Iako mu je odluka da se vrati u Crnu Goru bila teška, učinio je to zbog bolesti svog oca.

- Vratio sam se prvenstveno zbog bolesti pokojnog oca. Želeo sam da budem uz porodicu u tim teškim trenucima. Pored toga, moj cilj je već dugo bio da, kada moja karijera dostigne određeni uspeh, moja baza bude u Crnoj Gori. Oduvek sam želeo da se vratim i doprinosim kulturnom razvoju svoje domovine. Sada, kada imam stabilnu karijeru, želim da iz Crne Gore radim po regionu, ali i šire, ponosno predstavljajući svoju zemlju. Povratak kući mi omogućava da radim na domaćim projektima i doprinosim umetničkoj sceni u Crnoj Gori - istakao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading