KO JE POZNATI GLUMAC KOJI JE BLUDNIČIO NAD MALOLETNIKOM? Ceo život se predstavljao LAŽNO, ova njegova rečenica je DOKAZ!

Autor:

Zabava

19.09.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako je Moamer Kasumović pričao pre zlostavljanja maloletnog lica!

KO JE POZNATI GLUMAC KOJI JE BLUDNIČIO NAD MALOLETNIKOM? Ceo život se predstavljao LAŽNO, ova njegova rečenica je DOKAZ!

Foto: ATA Images

Danas je objavljeno da je poznati bosanskohercegovački glumac Moamer Kasumović, najpoznatiji po ulozi Damira Fazlinovića u seriji "Lud, zbunjen, normalan", osuđen na godinu dana zatvora zbog krivičnog dela bludnih radnji nad maloletnikom. Prema informacijama iz Tužilaštva Kantona Sarajevo, pravosnažna presuda doneta je još 2021. godine, a Kasumović je tu kaznu otkupio za približno 36.500 KM, odnosno odnosno 2.181.555,61 dinar.

Inače, Kasumović se iz rodnog Bijelog polja preselio u Sarajevo 1996. godine, gde je završio Petu gimnaziju, a zatim i Akademiju scenskih umetnosti. Iako mu je odluka da se vrati u Crnu Goru bila teška, učinio je to zbog bolesti svog oca.

- Vratio sam se prvenstveno zbog bolesti pokojnog oca. Želeo sam da budem uz porodicu u tim teškim trenucima. Pored toga, moj cilj je već dugo bio da, kada moja karijera dostigne određeni uspeh, moja baza bude u Crnoj Gori. Oduvek sam želeo da se vratim i doprinosim kulturnom razvoju svoje domovine. Sada, kada imam stabilnu karijeru, želim da iz Crne Gore radim po regionu, ali i šire, ponosno predstavljajući svoju zemlju. Povratak kući mi omogućava da radim na domaćim projektima i doprinosim umetničkoj sceni u Crnoj Gori - istakao je.

Republika

Foto: Lud,zbunjen,normalan | ZVANICNI KANAL | FIST Pro

Moamer Kasumović

Uloga Klupša u filmu "Ljeto u zlatnoj dolini" bila je njegova prva filmska uloga i, kako kaže, uvek će je pamtiti. Međutim, uloga Damira u seriji "Lud, zbunjen, normalan" donela je Kasumoviću ogromnu popularnost i prepoznatljivost.

- Serija je postala kultna i osvojila srca publike širom regiona. Rad na njoj mi je pružio priliku da sarađujem sa izuzetnim kolegama i da se razvijam kao glumac kroz brojne izazovne i humoristične situacije. Ljudi su mi često prilazili sa osmehom, povezujući me sa likom Damira. Popularnost serije otvorila mi je mnoga vrata u industriji. Takođe, rad na njoj me naučio važnim lekcijama o timskom radu i svemu ostalom, što je doprinelo mom daljem profesionalnom i ličnom razvoju - rekao je tada Moamer za "MNE Magazin".

Republika

Foto: Printscreen/Youtube/RTCG - Zvanični kanal

Moamer Kasumović

Kasumović je istakao da je saradnja sa koelgom Mustafom Nadarevićem, koji u seriji "Lud, zbunjen, normalan" igra Izeta, bila mnogo više od profesionalne veze, jer ga je, kako kaže, naučio ne samo o glumi, već i o životu.

- Uvek kažem da sam radeći sa njim izučio još jednu školu – kako glumačku, tako i životnu. Mustafa je bio izvanredan glumac, ali pre svega izuzetan čovek. Njegova mudrost, profesionalizam i humor učinili su svaki trenutak proveden sa njim dragocenim. "Ne možeš biti dobar glumac ako nisi dobar čovek". Ova mudrost me vodila kroz moju karijeru i život, podsećajući me na važnost integriteta, empatije i poštovanja prema drugima - zaključio je glumac tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading