PROTERAN SERGEJ TRIFUNOVIĆ IZ HRVATSKE! Doneta DRASTIČNA odluka nakon suđenja, glumac HITNO mora da NAPUSTI državu!

Autor:

Zabava

18.09.2024

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo kada odluka stupa na snagu!

PROTERAN SERGEJ TRIFUNOVIĆ IZ HRVATSKE! Doneta DRASTIČNA odluka nakon suđenja, glumac HITNO mora da NAPUSTI državu!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Glumac Sergej Trifunović, nakon što je osuđen na Prekršajnom sudu u Splitu na uslovnu zatvorsku kaznu zbog incidenta koji se dogodio pre godinu dana, suočen je s dodatnim posledicama. Nakon ročišta, pri izlasku iz suda, prišao mu je policajac iz Uprave za imigraciju i uručio mu rešenje o proterivanju iz Hrvatske.

Naime, Trifunović je označen kao "specijalni povratnik", odnosno ponavljač određenih prekršaja, što je dovelo do ove drastične mere, navodi Slobdona Dalmacija.

Republika

Foto: ATA images, Shutterstock

Sergej Trifunović proteran iz Hrvatske

Odluka o proterivanju stupa na snagu 23. septembra 2024. godine, a do tada glumac ima rok da završi sve obaveze u Hrvatskoj i napusti zemlju do ponoći. Trifunovićeva advokatica, Ivanka Šamija, potvrdila je ovu informaciju za Slobodnu Dalmaciju i naglasila da postoji mogućnost žalbe na ovu odluku.

Podsećanja radi, Sergej Trifunović je na Prekršajnom sudu u Splitu osuđen na 60 dana zatvora, uslovno, s rokom od godinu dana u kojem ne sme ponoviti isto delo. On će morati platiti sudske troškove od 150 evra, a zbog vremena provedenog u pritvoru, kazna mu je smanjena na 59 dana uslovnog zatvora. Glumac se odrekao prava na žalbu, a presuda je postala pravosnažna.

Inače, kako su ranije preneli tamošnji mediji, Sergej je izjavio da će uzeti hrvatsko državljanstvo, jer je njegova supruga Isidora Riječanka. Ona se odmah po izricanju kazne oglasila za medije.

- Sergej i ja smo trenutno zajedno. Dobro se oseća, na vezi smo sa advokatima i rešavamo ovu situaciju. Nismo iznenađeni, očekivali smo ovako nešto. Ne mogu ništa više da vam kažem - rekla je za Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading