AMERIKANAC DŽIBRI KOJI ŽIVI U SRBIJI JOŠ JEDNOM ODUŠEVIO NACIJU! Prosjaku Miti opet pomogao i to sa važnom operacijom i 500 evra! (VIDEO)

Autor:

Vesti

19.09.2024

00:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Idemo bre, sve će biti dobro..."

AMERIKANAC DŽIBRI KOJI ŽIVI U SRBIJI JOŠ JEDNOM ODUŠEVIO NACIJU! Prosjaku Miti opet pomogao i to sa važnom operacijom i 500 evra! (VIDEO)

Foto: TikTok/Printscreen/jibribell

Amerikanac Džibri Bel, koji već duže vreme boravi u Srbiji i uživa veliku popularnost zbog svojih plemenitih gestova, još jednom je oduševio sve kada je otkrio da je prosjaku Miti omogućio da ode na dugo očekivanu i neophodnu operaciju oka.

@jibribell Thank you to everyone who has supported my September goal to give away $10,000 to people in need! The GoFundme link is in my bio if you want to be an angel and pay it forward! If any businesses want to collaborate with me and give back to the community please send me an email at 📧 info@jibribell.com Love you all ❤️💡 #serbia ♬ original sound - Jibri Bell

Nakon što je pre nekog vremena podelio priču o Miti kome su bili mu neophodni lekarski pregledi i operacija, a kome je Amerikanac obećao novčanu pomoć, u poslednjem videu na svom TikToku otkrio je da će obećanje biti i ispunjeno.

U novom snimku, Džibri je sreo Mitu na istom mestu kao i pre a onda mu je saopštio lepe vesti.

"Mita, idemo bre! Idemo do doktora da ti pregleda oči, sve će biti bolje", rekao mu je Džibri.

Nakon pregleda, dvojac je seo na klupicu gde su u neobaveznom razgovoru sa drugima podelili srećne vesti - sledeće nedelje Mitu čeka operacija, odnosno 23. septembra.

"Sada imam da platim struju i operaciju"

"Moja drugarica Monika iz Los Anđelesa želi da ti pomogne. Ona mi je poslala novac kao donaciju. Rekla mi je 'daj Miti pare'", rekao je Džibri a onda Miti dao 500 dolara.

"Hvala, Bog ti pomogao, Bog ti dao zdravlja i sreće. Hvala Monika, hvala tebi i tvojoj familiji što ste mi poslali novac da platim struju i da se lečim", rekao je Mita u suzama.

Video je izazvao veliko oduševljenje kod Srba koji su samo mogli još jednom da se zahvale Amerikancu kako na ovom, tako i na svim dobrim delima koje je sproveo tokom svog boravka u Srbiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading