NAŠ PEVAČ PREVARIO ŽENU SA NJENIM BRATOM! Na njene oči BLUDNIČIO, pa odlučio da promeni VERU!

Autor:

Zabava

19.09.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantna ispovest nekadašnje estadne zvezde!

NAŠ PEVAČ PREVARIO ŽENU SA NJENIM BRATOM! Na njene oči BLUDNIČIO, pa odlučio da promeni VERU!

Foto: ST/ D. KADIĆ

Bojan Tomović

Pevač Bojan Tomović, nekadašnja zvezda 2000-ih, poznata po hitovima "Na distanci", "Motorola" i "Jugić", ponovo je privukao pažnju javnosti, ali ovoga puta ne svojom muzikom. Naime, nakon povlačenja sa muzičke scene, Tomović je iznenadio mnoge otvorenim priznanjem o preljubi. Kako je otkrio, jednom je prevario svoju bivšu suprugu, međutim, još veći šok izazvao je priznanjem da je to uradio sa njenim bratom od strica.

- Jesam, pa dobro to je bila zaj***ncija, ona je čak i navijala. Imali smo po 20 godina, igrali smo masne fote i pala je flaša na nas. Moja žena je čak i navijala da se poljubimo sa jezikom i šta fali? Fino se ljubi, ozbiljno ti kažem - rekao je Tomović u izjavi koja je izazvala veliki broj reakcija.

Republika

Foto: Facebook.com printscreen

Bojan Tomović

Pored šokantne ispovesti o preljubi, Tomović je potvrdio da je prošao kroz drastične promene u svom životu, uključujući promenu vere i identiteta. Sada se zove Ammar Moštrokol, nakon što je prešao u islam u potrazi za mirom i spasom.

- U islamu sam pronašao spas i mir, a ime Ammar sam izabrao jer kažu da na arapskom jeziku znači "život", tako da ja, uprkos svojoj bolesti, koja je nažalost poznata po velikom broju samoubistva, biram novi život - rekao je pevač za domaće medije.

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Bojan Tomović

Međutim, ubrzo nakon prihvatanja islama, Tomović je izjavio da se oseća nedostojan da bude musliman, te je odlučio da postane agnostik. Ova odluka izazvala je dodatnu kontroverzu, a Tomović se čak i javno izvinio muslimanskoj zajednici, izražavajući svoje duboko poštovanje prema njihovoj religiji.

- Braćo Muslimani, praštajte, ali previše sam ja prljav da bih kaljao vašu najčistiju religiju. Nisam dostojan da budem dobar musliman i zato se vraćam u svoj mali začarani krug tame i depresije. Oprostite još jednom… Agnostik Bojan - napisao je tada na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading