GROBARI SE OGLASILI I SPOMENULI DERBI: Poznato da li će Partizan imati podršku protiv Zvezde

Autor:

Sport

20.09.2024

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica se igra u Humskoj u ponedeljak 23. septembra.

GROBARI SE OGLASILI I SPOMENULI DERBI: Poznato da li će Partizan imati podršku protiv Zvezde

Foto: Starsport

Navijači Partizana, popularni grobari, već mesecima, da ne kažemo godinama, bojkotuju utakmice svog kluba nezadovoljni rezultatima i radom uprave kojoj žele da vide leđa. Zbog toga crno-beli uglavnom igraju pred praznim tribinama, a situacija bude tek nešto bolja za večiti derbi.

Upravo narednog ponedeljka, 23. septembra, u Humsku dolazi Crvena zvezda u 174. večitom derbiju, pa se mnogi pitaju da li će jug biti pun. Posle ovog oglašavanja grobara, tačnije jedne grupe "Vandal bojsi" sve je mnogo jasnije.

"Vandal bojsi” u svom saopštenju navode da će da ispune južnu tribinu jer, kako ističu, “protiv uprave može da se bori i na stadionu”. Takođe, oni napominju da bojkot ne daje nikakve rezultate i da su svom klubu u ovim momentima najpotrebniji na stadionu.

 

 

Podsetimo, arbitar na derbiju biće Novak Simović, koji je dobio poverenje da bude glavni sudija na 174. večitom derbiju između Partizana i Crvene zvezde, koji će se odigrati u ponedeljak, 23. septembra, sa početkom u 19.00 časova. Pored Simovića, na terenu će biti i pomoćnici Nikola Đorović i Miloš Simović, dok će ulogu četvrtog sudije obavljati Nenad Minaković. U VAR sobi će biti Pavle Tomić i Uroš Stojković, čime će biti obezbeđena dodatna podrška u donošenju odluka tokom meča.

Podsetimo, večiti derbi je odložen za dan, a razlog za pomeranje utakmice leži u obavezama Crvene zvezde u Ligi šampiona, što je navelo čelnike klubova da dogovore drugi datum. Pregovori između Partizana i Crvene zvezde, kao i čelnika Zajednice Superligaša, rezultirali su odlukom da se derbi ipak odigra u ponedeljak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading