RASKRINKANA VELIKA MISTERIJA GLUMCA KOJI JE BLUDNIČIO NAD MALOLETNIKOM: Evo zašto Moamer KRIJE SESTRE od javnosti!

Autor:

Zabava

19.09.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istina je sasvim drugačija od onoga u šta se verovalo!

RASKRINKANA VELIKA MISTERIJA GLUMCA KOJI JE BLUDNIČIO NAD MALOLETNIKOM: Evo zašto Moamer KRIJE SESTRE od javnosti!

Foto: ATA Images

Regionalna glumačka scena zatečena je nedavnim skandalom koji je uzdrmao javnost. Bosanskohercegovački glumac Moamer Kasumović osuđen je na godinu dana zatvora zbog krivičnog dela bludničenja nad maloletnikom.

Ovaj šokantan događaj privukao je pažnju medija i javnosti nakon što je prvi put objavljen u Raportu, a tokom razgovora o predstavi "Tiho, tiše" koja je izvedena u sklopu 6. Sarajevo Festa.

Moamer Kasumović - Poznati glumac sa tajanstvenim privatnim životom

Moamer Kasumović je najpoznatiji regionalnoj publici po ulozi Damira Fazlinovića u seriji "Lud, zbunjen, normalan". Za razliku od lika koji je tumačio na malim ekranima, Kasumović je odrastao okružen ženama, imajući tri sestre sa kojima je bio jako blizak, a koje uspešno krije od očiju javnosti. Njegova sestra Rejhana živi u Švedskoj i bavi se poslom produkcijske menadžerke. Moamer je istakao da je zbog svojih sestara stekao dublje razumevanje ženskog sveta, te da je oduvek imao veoma otvoren odnos sa njima.

Porodični život i odrastanje glumca

Kasumović je rođen u Crnoj Gori, a kasnije se sa sestrama preselio u Sarajevo kako bi nastavio školovanje. Kroz odrastanje, on i sestre su zajedno prolazili kroz sve izazove koje život nosi, deleći brigu o kuhanju, pranju i drugim svakodnevnim obavezama. Moamer je istakao da kod njih ništa nikada nije bila tajna ili tabu, te da je razvijajući takav odnos sa sestrama stekao bolje razumevanje ženske psihologije.

Ovaj skandal je uzdrmao javnost i regionalnu glumačku scenu, ostavljajući mnoge u šoku i neverici. Moamer Kasumović, čiji je privatni život oduvek bio obavijen velom tajne, sada se našao u centru pažnje zbog ovog skandala. Ovaj događaj će sigurno imati dalekosežne posledice kako na njegovu karijeru, tako i na celokupnu javnost koja prati glumačku scenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading