VANREDNI ULAZAK MARIJE KULIĆ U ELITU 8! Miljana na ovo nije spremna, sve otkriveno uživo na Pinku!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić otkrila sve o ulasku u Elitu 8!

VANREDNI ULAZAK MARIJE KULIĆ U ELITU 8! Miljana na ovo nije spremna, sve otkriveno uživo na Pinku!

Foto: ATA Images

Večerašnje gostovanje Marije Kulić u emisiji ,,Amidži šou" privuklo je pažnju javnosti zbog njenog prvog javnog komentara o trudnoći svoje ćerke Miljane. Nakon što je Miljana prekinula poziv sa majkom zbog nedostatka podrške, Marija je rešila da otvoreno progovori o svojim razlozima protivljenja ovoj trudnoći.

Međutim, pre toga, Marija je ispričala o nemilom događaju tokom otvaranja Elite 8 koji se desio, zbog kog nije želela da uđe u rijaliti. No, kako Marija ističe, ona je ugovor sa produckijom potpisala dvadeseteak dana ranije, zbog čega je u obavezi da ukoliko je Veliki šef pozove za učešće, da se ona na taj poziv i odazove. 

Foto: youtube.com/AmiG Show

Marija Kulić otkrila sve o ulasku u Elitu 8

 

- Ja znam šta narod zanima. Počela je Elita, očekivali su moj ulazak, stigla, spremila se, došlo je do nemilog događaja, zbog kog ja nisam želela da uđem, ni želela, ni htela tada. Posao odvajamo od privatnog života, ja sam potpisala ugovor mnogo ranije, tako da sam ja obavezana da uđem zbog ugovora. Ovo završava tim advokata, privatno. Ovo sam došla da ispoštujem tvoju emisiju, jer je vrlo gledana - ispričala je Marija. 

Ostaje nam da vidimo kada će Marija Kulić vanredno ući u rijaliti ,,Elita 8", ali i kako će njena ćerka Miljana reagovati kada je bude ugledala na vratima Bele kuće. 

Foto: youtube.com/AmiG Show

Marija Kulić otkrila sve o ulasku u Elitu 8

 

- Ovo nije prvi put da se ja ne slažem sa Miljaninom trudnoćom, sa prvom kada se rodio Željko, apsolutno sam je podržala u svemu, znajući da će sva obaveza pasti na mene, zbog Miljane kakva takva je, svi vidimo da je euforična, nestabilna, nekad u depresiji, njen sklop ličnsoti je takav, da jednostavno ne može samostalno apsolutno malte ne ništa da uradi, uvek se oslanjala na mene, razlog koji je. Na današnji dan je meni umrla mama, kada je Miljana imala 12 godina. Miljana u strahu da ni ona izgubi mamu i ona se tada veže za mene, to je bio taj trenutakgubitka moje majke i gledajući mene tužnu, nisam mogla da sakrijem tugu za majku - priča Marija.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ju

25.09.2024 12:47

Kolko su se ovi kulici naplakali nrmoraju nikads da piske