NAJVEĆE PONIŽENJE U ISTORIJI RIJALITIJA! Škatarić izblamirao Slađu pred svima, ukućani zanemeli od šoka!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađa Poršelina na ivici nervnog sloma.

NAJVEĆE PONIŽENJE U ISTORIJI RIJALITIJA! Škatarić izblamirao Slađu pred svima, ukućani zanemeli od šoka!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U toku emisije "Pitanja gledalaca", situacija je postala napeta kada je voditeljka pročitala pitanje za Nikolu Škatarića. Najo je izneo svoje mišljenje o Slađi Lazić, izazivajući burne reakcije i polemike među učesnicima.

Slađa je otvorila dušu i podelila svoje emotivno iskustvo, ističući da ju je Najo povredio svojim rečima. Naglasila je da je bila duboko pogođena Najovim komentarima i da je, kao rezultat toga, proplakala.

Najo je pokušao da objasni svoju stranu priče, ističući da nije imao nameru da uvredi Slađu, već je samo izneo svoje mišljenje. Ova situacija je izazvala dodatnu pažnju u emisiji, dok su se gledaoci pitali da li je Najo zaista svestan uticaja svojih reči.

 

- Najo, ako ne želiš ništa od Slađe onda se samo skloniš, a ne da je vređaš - glasilo je pitanje.

- Danas smo definitivno završili svaku komunikaciju, počela je da mi ubacuje neke reči u usta, samo da bi ona bila tema - rekao je Najo.

- Povredilo me to što mi je on rekao, bitno mi je što on kaže. Rekao mi je kao ko meni može da napravi dete, rekao je da sam ja previše glupa da se na to uvredim. Ja ne podnosim tako nešto, pogotovo što njega nisam uvredila. Jako sam plakala - rekla je Slađa.

- Sad nek' Slađa kaže šta mu je zamerila koga gleda - rekao je Mića.

- Ja sam joj rekao da devojka od 35 godina treba da razmišlja o porodici, majci. Ona je rekla da će još deset godina biti u rijalitiju, a ja sam na to rekao ko će da prihvati da ti napravi dete. Nisam rekao da ona ne zaslužuje da bude majka - rekao je Najo.

- Zbog čega te Ivan nervira? - glasilo je pitanje za Naju.

- Ja sam samo rekao da mi se ne sviđaju njegove psovke - rekao je Najo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading