Mesec besplatnih teniskih treninga u TK Crvena zvezda (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

26.09.2024

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna akcija crveno-belih

Mesec besplatnih teniskih treninga u TK Crvena zvezda (FOTO GALERIJA)

Foto: sta

Crveno-beli nastavljaju višedecenijsku misiju proizvodnje teniskih nada i šampiona za budućnost. Tradicionalno i ove kao i mnogih prethodnih jeseni, sa početkom nove školske godine kreće i teniska edukacija uvek sa istim ciljem i ambicijom, deca u sportu, dobar i zdrav vid druženja i zabave.

- Teniski klub Crvena Zvezda sa zadovoljstvom objavljuje početak  akcije "Mesec dana besplatne škole tenisa" koji će se održavati od 28. septembra do 27. oktobra 2024. Pozivamo decu od pet do devet godinada nam se pridruže svakog vikenda u 11:00 sati kako bi besplatno naučili da igraju tenis.Naši iskusni treneri pripremili su niz zanimljivih grupnih časova koji će ne samo upoznati najmlađe sa osnovama igre, već i obezbediti svu neophodnu opremu - rekete i loptice. Od učesnika se traži samo da imaju sportsku opremu i želju za učenjem – ističe direktor teniskog kluba Crvena zvezda Slobodan Vojinović.

Strategija teniskog kluba Crvena zvezda je privlačenje dece aktivnom i zdravom načinu života kroz tenis. Cilj je ne samo da nauče decu tehnikama igre, već i da ih zaljube u ovaj sport, pokazujući koliko fizička aktivnost može biti zabavna i uzbudljiva.


- Ova akcija predstavlja odličnu priliku za decu da isprobaju novi sport u prijateljskoj i podržavajućoj atmosferi. Ponosni smo što možemo učiniti tenis dostupnim svima koji žele da igraju i verujemo da svako dete zaslužuje priliku da izađe na teren i uživa u igri. Pozivamo roditelje da upišu svoju decu na časove kako bi zajedno otkrili svet tenisa, sporta koji vole i odrasli i deca. Pridružite nam se i otkrijte vašem detetu svet tenisa u crveno-beloj teniskoj oazi na Karaburmi – zaključio je Vojinović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO



 

Komentari (0)

Loading