POČELO VANREDNO UBACIVANJE: Prva u "Elitu 8" ušla lepotica iz Ukrajine, pravi se naivna, a već se izlanula da je TIPOVALA GASTOZA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktuelni učesnici nemaju pojma da će im se večeras pridružiti tri nove takmičarke.

POČELO VANREDNO UBACIVANJE: Prva u "Elitu 8" ušla lepotica iz Ukrajine, pravi se naivna, a već se izlanula da je TIPOVALA GASTOZA!

Foto: Printskrin TV Pink

Pre početka čuvene emisije "Pitanja novinara" od koje strepe učesnici "Elite 8" voditeljka Ana Radulović otkrila je da će se u Belu kuću večeras useliti tri nove učesnice. 

Naime, ona je prvo predstavila Ukrajinku, koja se pred ulazak u rijaliti izgubila u studiju, ali se nakon nekoliko minuta ipak pojavila pred kamerama. 

Reč je o ukrainskoj influenserki Sofiji Tikačenko, koja je naučila srpski samo iz razgovora, te poručila da ona ne voli da gleda druge takmičare, već da nju drugi gledaju. 

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Ukrajinka Sofija Tikačenko prva nova učesnica "Elite 8"

Istakla je da voli sve ljude, ali da je teško osvojiti njeno srce, jer ima visoke kriterijume.

Na pitanje koga od trenutnih ukućana poznaje slegla je ramnima, a na pitanje da li zna Miljanu Kulić za koju su čule mnoge svetske zvezde, odgovorila je odrično.

Međutim, vrlo zagonetno je priznala da joj je interesantan Nenad Marinković Gastoz.

Čim je kročila u Belu kuću postala je glavna atrakcija, uglavnom zbog toga što je strankinja i što jezik ne govori baš najbolje. 

- Ja sam Sofi. Rođena sam u Ukrajini, ali sam studirala u Sloveniji, radila sam modeling, glumu u Indiji. Imam 22 godine, studiram menadžment - govorila je ona prilikom upoznavanja.

Zatražila je od ukućana da je upute u sva pravila, jer nije uspela da prati rijaliti pre ulaska.

- Nisam baš dobro razumela, ima previš ljudi - priznala je priloikom razgovora sa novim cimerima. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading