ANĐELI STIGLA KLJUČNA INFORMACIJA O GASTOZU, OVO ĆE PROMENITI NJIHOV ODNOS! Dogovorila HOTEL sa njim, pa dobila hladan tuš!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić je želela da sazna sve o Gastozu, nije očekivala ovo da čuje.

ANĐELI STIGLA KLJUČNA INFORMACIJA O GASTOZU, OVO ĆE PROMENITI NJIHOV ODNOS! Dogovorila HOTEL sa njim, pa dobila hladan tuš!

Foto: printscreen/RTV Pink

Iako tvrdi da joj je Nenad Marinković Gastoz samo prijatelj, Anđela Đuričić se konsultovala sa Anom Spasojević, koja joj je otkrila kakav je Gastoz zapravo u vezi i šta može da očekuje od njega, a Anđelu je to dodatno zaintrigiralo.

Naime, ono što je njoj bilo najbitnije, jeste da li je Marinković veran, a Ana joj je do detalja opisala njegovo ponašanje:

- Znaš ti šta on meni priča? Ja se čudim čoveku, on je ludak totalni. Mi smo sedeli i pričali, on je došao kao, pod navodnicima, izgovor mu je bio da me poljubi za laku noć. Na šta to liči? To ne može...Pričali smo nešto i on je govorio da mu se jede slatko i ja mu kažem da pojede čokoladicu, on se nešto začudio, rekoh: "Otkud znam što čokoladica, to mi je prvo palo na pamet". Otišao on na dok, ja se sakrijem iza Džastina i uplašim ga, skočio je bar dva metra. Ništa, nebitno, vraćam se u krevet, našla malog (Snupi) i dižem posteljinu, a ono čokoladica u krevetu, koju je on ostavio pre nego što smo razgovarali, i ja skapiram da je on meni to ponovio u razgovoru jer ga je mnogo ranije ostavio - rekla je Anđela.

 

- Al' ti prija...Kunem ti se tačno znam ovaj njen pogled i ovaj njen osmeh - rekla je Ana.

- Ne mogu da grešim dušu, dobar je, ali ne mogu sada ništa drugačije da ti kažem. On je dobar, ali on nije normalan - rekla je Anđela.

- On je jako lojalan kada je u vezi - rekla je Ana.

- Ima predispozicije da budemo drugari. Kada mi je rekao kako bi reagovala da si omiljena, ja kažem da ću da spavam u ćošku - rekla je Đuričićeva.

- Nije bre, ne znaš Gastoza ti, on je zaj**ant, vidi kakva si ti, nisi ti neko tamo pa da može kako hoće. Znam ga ja 10 godina. Uradio bi on to, ali tamo gde može. Zna te on maltene kao ja, on ti je kefalo, ozbiljan mozak - rekla je Ana.

- Možemo da budemo drugari, rekla sam mu to - rekla je Anđela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading