PROCURIO PAKLENI PLAN GASTOZA! Anđeli Đuričić se priprema PAKAO, ušao je sa OVIM ZADATKOM!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Marinković Gastoz se izlanuo!

PROCURIO PAKLENI PLAN GASTOZA! Anđeli Đuričić se priprema PAKAO, ušao je sa OVIM ZADATKOM!

Foto: printscreen/RTV Pink

Ovonedeljni vođa rijaliti programa "Elita 8", Nenad Marinković Gastoz, odlučan je da iskoristi svoj položaj kako bi ostvario svoje planove. Naime, kako bi produžio svoj boravak u vili, Gastoz je odlučio da Petru Iliću, koji se nalazi u izolaciji, pruži užitak za pamćenje. Ovaj potez izazvao je različite reakcije među cimerima, ali je definitivno privukao pažnju javnosti.

Gastoz je pokazao svoju pažnju prema Petru Iliću donoseći mu kafu, cigarete i hranu. Ovaj gest nije prošao neprimećeno, a mnogi se pitaju da li je u pitanju iskrena briga ili Gastoz ima skrivene motive.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Marinković Gastoz Elita 8

 


Jedan od razloga koji se spekuliše jeste da Gastoz pokušava da kupi Petra kako bi mogao da povede Anđelu Đuričić u hotel. Ovakva taktika izazvala je različite reakcije među cimerima, ali je definitivno podigla tenziju u vili.

Gastoz se pohvalio svojoj cimerki, Mileni Kačavendi, kako mu sa Anđelom iz dana u dan sve bolje ide, ali je istakao da je i dalje za stolom povučeniji nego kada su nasamo. Ova izjava otkriva njegove emotivne dileme i unosi dodatnu napetost u odnose unutar vile.

Gastozova vladavina i njegovi planovi definitivno su centralna tema ove nedelje u "Zadruzi", a ostaje da vidimo kako će se dalje odvijati situacija i da li će Gastoz uspeti da ostvari svoje namere.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading