ODE CEO HONORAR! Nakon incidenta Veliki Šef NAJOŠTRIJE KAZNIO Mionu Jovanović!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovakvo ponašanje se neće tolerisati!

ODE CEO HONORAR! Nakon incidenta Veliki Šef NAJOŠTRIJE KAZNIO Mionu Jovanović!

Foto: ST/Vladimir Lukić, TV Pink/printscreen

U večernjim satima u Beloj kući došlo je do sukoba između Mione Jovanović i Uroša Stanića, što je izazvalo veliku pažnju među takmičarima i gledateljima. Ova svađa izbila je zbog reda za kupatilo, što je, kako se čini, postalo česta tačka sukoba među učesnicima. U žaru rasprave, Miona je izgubila kontrolu i fizički napala Uroša, ogrebavši ga po vratu. Ovaj incident je odmah izazvao ozbiljnu reakciju produkcije, koja je poznata po strogim pravilima kada je reč o fizičkom nasilju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona i Uroš

Miona Jovanović, koja je do sada bila aktivna učesnica u takmičenju, sada se suočila s posledicama svog ponašanja. Produkcija je brzo reagovala, s obzirom na to da su pravila o fizičkom nasilju veoma jasna i stroga. Uroš je bio žrtva, a bilo kakav oblik nasilja se ne toleriše, bez obzira na okolnosti. Kao rezultat njenog postupka, Miona je kažnjena na veoma drastičan način; njen mesečni honorar biće joj oduzet, a kako je ovo prvi mesec od kako je u rijalitiju, sav iznos će ostaviti produciji Pinka.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš

Ova kazna predstavlja ozbiljnu opomenu svim takmičarima da moraju da se drže pravila kako bi zadržali svoje mesto u igri. Uroš, s druge strane, postao je predmet pažnje i podrške drugih takmičara, koji su osudili Mionin postupak. Očekuje se da će incident dodatno uzburkati atmosferu u Beloj kući i stvoriti napetosti među učesnicima, koji će sada morati da preispitaju svoje odnose i ponašanje.

Ova situacija takođe otvara pitanja o granicama koje takmičari postavljaju jedni drugima, kao i o tome kako se konflikti rešavaju unutar ovakvog okruženja. Gledatelji sa nestrpljenjem očekuju kako će se ova drama odvijati i kakve će posledice imati na Mionin dalji tok takmičenja. Da li će uspeti da se vrati iz ove situacije ili će joj ova kazna zauvek promeniti putanju u rijalitiju? Sve oči su uprte ka Beloj kući, dok se priča nastavlja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading