IVANI KENEŠKI POZLILO NAKON DISKVALIFIKACIJE: Otkriveni svi DETALJI haosa u Šimanovcima, obezbeđenje je izvelo, a ona uradila OVO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno u kakvom je stanju Ivana Keneški nakon diskvalifikacije iz Elite 8!

IVANI KENEŠKI POZLILO NAKON DISKVALIFIKACIJE: Otkriveni svi DETALJI haosa u Šimanovcima, obezbeđenje je izvelo, a ona uradila OVO!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Juče je u rijalitiju "Elita 8" došlo do neočekivane diskvalifikacije učesnice Ivane Keneški, praćene najavom tužbe od strane Pink televizije zbog kršenja ugovora. Na osnovu zvaničnog obaveštenja Velikog šefa, Ivana će biti kažnjena sa 50.000 evra, dok će Pink pokrenuti sudski postupak protiv nje.

Kako saznajemo od izvora bliskog Ivani, nakon što je napustila imanje, njoj je pozlilo, jer je shvatila kakvu je grešku napravila. 

- Ivanu ovakvu niko ne poznaje, mislili smo da će biti jača unutra, ali izgleda da nije uspela da napravi taj balans, a sa druge strane, mnogi su bili ljubomorni na nju od starta i verovato je to samo kulminiralo. Njoj je pozlilo nakon svega, počela je da povraća, da se trese, bukvalno je bila strašna scena, kao da je dobila neki napad. Ljudi su imali priliku da vide da ona nije folirant, kao mnogi unutra, pa im je zbog toga smetala - priča izvor blizak Ivani. 

Foto: printscreen/RTV Pink

Ivana Keneški diskvalifikovana iz Elite 8

 


Ivana Keneški je izazvala opšti haos u Beloj kući zbog sukoba sa Urošem Rajačićem, čime je izazvala neprijatnu situaciju i uznemirila ostale učesnike. Nakon što su se strasti malo smirile, starleta je nastavila da divlja po imanju u Šimanovima. Kako je kamera usnimila neposredno pre odluke produkcije, Ivana je krenula da baca diskove po brodovima na jezeru, a zatim i počupala sve saksije sa cvećem. Pripadnici obezbeđenja su je pratili na svakom koraku, kako bi bili u pripravnosti i sprečili da napravi veću štetu.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading