"Zašto gleda Gastoza, ako je srećna sa Ša": Čim je priznala da ulazi u vezu, Anđela krenula ofanzivno na Mionu! Kreće novi HAOS!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ša samo obliva hladan znoj.

"Zašto gleda Gastoza, ako je srećna sa Ša": Čim je priznala da ulazi u vezu, Anđela krenula ofanzivno na Mionu! Kreće novi HAOS!

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY, Printscreen/PINK, ATA Images

Emisija "Pitanja gledalaca" večeras je veoma uzbudljiva zbog svih prethodnih dešavanja u Beloj kući.

Posebno interesantan bio je i trenutak kada je Anđela Đuričić dobila pitanje o Mioni Jovanović i Nenadu Marinkoviću Gastozu, kome je Crnogorka odlučila da pruži šansu.

Upravo zbog toga, konačno je priznala da Miona tu nema šta da traži, niti da ljubomoriše, pogotovo, naglasivši, zbog toga što je u navodno srećnoj vezi sa Nenadom Aleksićem Ša. 

- Anđela da li je Miona ljubomorna na tebe zbog Gastoza - glasilo je pitanje.

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Anđela Đuričić obeležila svoju teritoriju

- Nisam ni primetila da se nešto merka sa Gastozom, ako je ona stvarno srećna sa Ša ne znam što bi gledala Gastoza - upozorila je Anđela.

Podsetimo, ona je u razgovoru sa Anom Spasojević priznala da je spremna da uđe u vezu sa Nenadom, pa naglasila da joj je najprivlačnije to što je on veran.

U Beloj kući je Miona i ranije dovođena u kontekst sa Gastozom sa kojim ju je upoznao njen dečko Ša i ostavio je čak u dvorištu u opuštenom ćaskanju sa njim, navodno, bez imalo naznaka ljubomore sa njegove strane.

Republika

Foto: ATA Images

Gastoza i Mionu upoznao je Nenad Aleksić Ša lično

Pre bi se reklo da je toliko siguran da je po sredi samo drugarstvo zbog Gastosovog ponašanja i ukazivanja poštovanja prema devojkama svojih drugara, dok su mnogi primetili da Miona u njega gleda sa posebnim žarom, iako je ona to, podrazumeva se, negirala. 

Međutim, sada, kada je Anđela odlučila da se upusti u novu ljubavnu avanturu, jasno je odmah na početku, postavila jasnu granicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading