HOROSKOP ZA PETAK 4. OKTOBAR! Ribe - kolege koriste to što ste POVUČENI, Vage - vaš ŠARM dolazi do izdražaja!

Autor:

Vesti

04.10.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bikovi, bolovi u leđima. Lavovi, proverite krvnu sliku. Vage, moguća prehlada.

HOROSKOP ZA PETAK 4. OKTOBAR! Ribe - kolege koriste to što ste POVUČENI, Vage - vaš ŠARM dolazi do izdražaja!

Foto: Shutterstock

POSAO

Bikovi, poslovni aspekti su dobri, ne vide se nagle promene ili komplikacije. Moguća saradnja s prijateljem. Rakovi, nepovoljni aspekti na polju poslovanja. Sve stvari koje niste dobro odradili biće otkrivene. Device, previše snage i energije gubite na posao. Što više forsirate, to je gora situacija. Opustite se. Škorpije, polako počinju da se kristalizuju stvari. Imate sve karte na stolu i znate kako da reagujete. Neće svi prihvatiti vaše mišljenje. Jarčevi, zanimljivost koju ćete čuti u toku dana može vam doneti ideju o nekom novom poslu. Ribe, vaša unutrašnja priroda vam ne dozvoljava da se istaknete pred nadređenima. Kolege koriste to što ste povučeni.

LJUBAV

Vodolije, ne dozvolite da vaša nervoza i težnja ka slobodi negativno utiče na vaš emotivni status. Strelčevi, razbacujete emocije na sve strane, tako da vam je teško da se fokusirate na jednu osobu i ostvarite mir. Vage, vaš šarm dolazi do izražaja. Imaćete mogućnost da zavedete osobu koja vam se sviđa. Lavovi, nema negativne energije između partnera i vas. Uživate u ljubavi pored svih poslovnih problema. Blizanci, nervozni ste i opterećujete partnera. Potrebno je da sednete i porazgovarate o tome kako se osećate. Ovnovi, partner vam traži nešto što niste u stanju da uradite. Verovatno je novac ili neka druga usluga.

ZDRAVLJE

Bikovi, bolovi u leđima. Lavovi, proverite krvnu sliku. Vage, moguća prehlada.

Kompletan horoskop pogledajte OVDE.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading