HOROSKOP ZA ČETVRTAK 19. SEPTEMBAR! Device - Dobićete pohvale od kolega, Lavovi - spremite se za tajnu vezu!

Autor:

Vesti

19.09.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jarčevi, više se krećite.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 19. SEPTEMBAR! Device - Dobićete pohvale od kolega, Lavovi - spremite se za tajnu vezu!

Foto: Shutterstock

Bik: Uspeh mogu da postignu svi koji se bave finansijama i trgovinom, uvozom i izvozom. Očekuju vas pohvale nadređenih. Rak: Ovaj dan obeležiće neka kontrola u firmi, a vi nećete imati problema. I pored toga, bićete nervozni. Device: Vi ste veliki perfekcionista i ovog puta ste prestrogi prema sebi. Uskoro ćete imati pohvale kolega i nadređenih. Škorpije: Jedan saradnik može da vas izbaci iz takta danas, pa ovaj dan neće proći bez trzavica i rasprave. Izborićete se za pravdu. Jarac: Nezaposleni mogu dobiti odličnu ponudu. Reč je o honorarnoj saradnji koja vam može doneti značajan izvor prihoda. Ribe: Vaš odnos s nadređenima biće ispunjen negativnim nabojem. Ne volite kad vam neko nameće uslove koji vam ne odgovaraju.

Vodolije: Slobodne očekuje susret s osobom s kojom je moguća strastvena veza. Za početak ćete se skrivati. Strelac: Stičete utisak da se partner s kojim se viđate poigrava vašim osećanjima. Presecite tu igru vruće-hladno. Vage: Rešićete krupan problem jednog od ukućana. To će poboljšati opštu atmosferu u kući. Lavovi: Poznanstvo s osobom preko posla može se pretvoriti u tajnu vezu. To vas dovodi u pomalo delikatnu situaciju. Blizanci: Slobodne očekuje strastvena avantura s privlačnom osobom na nekoj proslavi. Uživaćete ako potraje. Ovnovi: Ljubavna avantura s osobom koju ste upoznali preko posla oživeće dinamiku na ljubavnom planu.

Strelac: Dobro se osećate.

Vaš kompletan horoskop pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading