INTER ODOLEO NA ETIHADU, SELTIK SPREMIO TOPLU DOBRODOŠLICU SLOVANU: Gazaniga katastrofalnom greškom poklonio pobedu PSŽ

Autor:

Sport

18.09.2024

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez golova u Mančesteru, PSŽ se provukao minimalcem, Borusija dala gas na kraju meča, a Seltik "počastio" Slovan sa 5:1

INTER ODOLEO NA ETIHADU, SELTIK SPREMIO TOPLU DOBRODOŠLICU SLOVANU: Gazaniga katastrofalnom greškom poklonio pobedu PSŽ

Foto: Profimedia

Seltik - Slovan 5:1 (1:0)

'17 Skejls, '47 Furuhaši, '56 (P) Engels, '70 Maeda, '86 Ida; '60 Vimer

Klub Briž - Borusija Dortmund 0:3 (0:0)

'76, '86 Gitens, '90+5' Girasi

Mančester siti - Inter 0:0 (0:0)

 

PSŽ - Đirona 1:0 (0:0)

'90 Gazaniga (AG)

Za razliku od prvog, drugo veče u Ligi šampiona bilo je totalno nezanimljivo, a da ne bi Seltika, mogli bismo da kažemo i katastrofalno. Derbi dana ipak nije opravdao očekivanja, pošto su Inter i Mančester siti neočekivano remizirali na Etihadu. Seltik je napunio mrežu novajlije u Ligi šampiona, Slovana, zahvaljujući četiri pogotka u drugih 45 minuta.

Đirona je takođe imala premijeru na najvećoj sceni i bila je blizu senzacije na "Parku prinčeva", a onda se dogodio nerazumljiv kiks. Golman španske ekipe Gazaniga je u 90. minutu užasno reagovao na centaršut Nuna Mendeša po zemlji propustio loptu između i ruku i nogu u svoju mrežu. Borusija je dala gas u poslednjih 15 minuta i zahvaljujući fenomenalnom Gitensu slomila otpor Klub Briža u Belgiji.

TOK MEČEVA

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Saint-Germain (@psg)

 

KRAJ MEČEVA

90+5. minut - GOL! 3:0 ZA BORUSIJU - GIRASI! Stavlja tačku na meč sa "kreča".

90. minut - GOL! 1:0 ZA PSŽ - AUTOGOL GAZANIGE! Ili gol Nuna Mendeša, kako hoćete - golman Đirone je napravio neverovatan propust u poslednjim minutima i uskratio svoj tim velike senzacije! Lopta mu je prošla kroz ruke I između nogu posle centaršuta Portugalca u sopstvenu mrežu.

86. minut - GOL! 5:1 ZA SELTIK - IDA! I on se upisao u listu strelaca, sjajno veče za Škote.

 

 

86. minut - GOL! 2:0 ZA BORUSIJU - OPET GITENS! Kakav gol! Fenomenalni driblinzi i solo prodor koji mladi igrač završava sjajnim pogotkom!

76. minut - GOL! KONAČNO, 1:0 ZA BORUSIJU - GITENS! Čekasmo i dočekasmo! Briž je kapitulirao, a Minjole nije mogao mnogo protiv lopte koja je išla u same rašlje gola.

70. minut - GOL! 4:1 ZA SELTIK - MAEDA! E, sada je već kraj! Sjajno je Daizen izbegao ofsajd zamku i sada već možemo reći rešio pitanje pobednika.

60. minut - GOL! 3:1 U ŠKOTSKOJ - VIMER! Baš zato nismo napisali da je sigurno kraj u Glazgovu, Vimer vraća Slovake u život pola sata pre kraja!

56. minut - GOL! 3:0 ZA SELTIK - ENGELS SA BELE TAČKE! Napadač škotske ekipe tako stavlja tačku verovatno na pitanje pobednika.

Republika

Foto: Profimedia

Fudbaleri Seltika slave gol

47. minut - GOL! 2:0 ZA SELTIK - FURUHAŠI! Očigledno su samo Škoti večeras raspoloženi za golove, a Japanac nastavlja da igra fenomenalno!

46. minut - Peh za Siti - De Brujne je morao van terena. Izašao je i Savinjo, a ušli su Gundogan i Foden.

POČELO JE DRUGO POLUVREME SVUDA

KRAJ PRVOG POLUVREMENA SVUDA

43. minut - Ovo bi mogao da bude problem za Siti. Kapiten De Brujne se žali na povredu. Izdržaće do kraja poluvremena, ali možda ne nakon toga.

30. minut - Uzbuđenja na Etihadu i sa jedne i druge strane, Siti ne domira kao što je očekivano. Čudno je što su svuda i dalje nule na semaforima.

17. minut - GOL! 1:0 ZA SELTIK - SKEJLS! Konačno pogodak večeras! Nadamo se da će ovaj gol pokrenuti lavinu.

UTAKMICE SU POČELE

OVO SU SVI SASTAVI ZA VEČERAS

 

 

 

 

PRE UTAKMICE

Dok čekamo kraj "prve ture" večerašnjih mečeva, spremamo se za današnji derbi, odnosno reprizu finala Lige šampiona iz 2023. godine i još tri u najavi uzbudljiva susreta.

Pored ovog velikog derbija, ljubitelji fudbala imaće priliku da prate još tri utakmice istovremeno. Pari Sen Žermen dočekuje debitanta Đironu, dok će se drugi debitant, ekipa Slovana, suočiti sa Seltikom na Seltik parku. U Belgiji nas očekuje još jedan zanimljiv duel, gde će Klub Briž dočekati ekipu Borusije Dortmund, aktuelnog vicešampiona Starog kontinenta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading